Årstiderne Rabatkode på Madkasser

Lige nu er der en Aarstiderne rabatkode og/eller tilbud der giver 20% i rabat, aktiver den her.

Aarstiderne blev stiftet tilbage i 1999 og lige fra starten, har tankerne bag Årstiderne madkasser været præget af 100% økologi og ønsket om at passe på naturen og miljøet. Årstidernes måltidskasser varierer vidt og bredt og der er noget for enhver smag – vegetarisk, vegansk, slankende eller med velkendte fisk- og kødudskæringer. På denne side kan du læse mere om den populære Årstiderne kvikkassen, hvad de forskellige måltidskasser indeholder og finde ud af, hvad der passer perfekt til dig og din families behov.

årstiderne kvikkassen

KvikKassen

Pris 267 kr.
Min. Personer 1
Dage om ugen 3

Årstiderne kvikkassen er deres mest populære måltidskasse med velsmagende og velkendte retter, der er nemme at tilberede. I denne måltidskasse er der fokus på sund og varieret kost, både til børn og voksne, og den passer perfekt til en børnefamilie. Denne måltidskasse er ikke-vegetarisk men indeholder kødfrie-retter – det er muligt at tilkøbe ekstra kød eller fisk til de kød-frie dage. Forberedelsestiden til Årstiderne kvikkassen er gennemsnitligt 30 minutter pr. ret. Afhængig af familiens medlemmer er Årstiderne babymad en god løsning og supplement til familiens mindste. 

årstiderne

Vegetar kassen

Pris 296 kr.
Min. Personer 1
Dage om ugen 4

VegetarKassen fra Årstiderne er den perfekte start hvis du er ny i ”det grønne køkken”, da den indeholder masser af inspirerende retter og lækre opskrifter, der er nemme at følge. Men de lækre, grønne retter er også tiltalende for den mere garvede vegetar. Fokus ligger på sunde, velsmagende, klimavenlige og selvfølgelig grønne måltider. Grøntsagerne er hovedingredienserne og bliver suppleret af lækre oste, æg, frisk pasta, bønner eller linser.

årstiderne madkasser

Aarstiderne Rabatkode – Den Glutenfri VeganerKasse

Pris 329 kr.
Min. Personer 1
Dage om ugen 4

Denne Aarstiderne rabatkode madkasser er bygget om omkring 100% veganske måltider uden gluten. Retterne er fulde af smag og variation og så er bæredygtighed nøgleordet her. Retterne er bygget op omkring årstidens bedste grøntsager, der blevet suppleret af bælgfrugter, ris, nødder, kerner og friske krydderurter.

årstidernes måltidskasser

FlexitarKassen

Pris 431 kr.
Min. Personer 2
Dage om ugen 3-4

Årstidernes måltidskasser er altid præget af lækre og friske råvarer og sæsonens grøntsager. FlexitarKassen er den perfekte løsning til dig der har masser af gode og grønne intentioner, men tager ét skidt af gangen. Denne måltidskasse indeholder lækre grønne, vegetariske retter men også måltider med fisk og fjerkræ.

aarstiderne madkasser

Kvik Vegetar

Pris 445 kr.
Min. Personer 2
Dage om ugen 4

Kvik Vegtar kassen er perfekt til dig, der gerne vil spise grønt og vegetarisk og tilberede retterne i en fart. I denne måltidskasse er den aktive tilberedningstiden maks. 20 minutter. Det betyder at der i nogle tilfælde skal beregnes mere tid før det færdige måltid står klart – eksempelvis ved simreretter eller noget, der skal tilberedes i ovnen. Kvik Vegetar kassen indeholder inspirerende opskrifter og sæsonens bedste grøntsager.

aarstiderne babymad

Kvik Børnefamilie

Pris 549 kr.
Min. Personer 2
Dage om ugen 3

Er perfekt til travle og aktive familier og de dage hvor fodbold eller håndbold skal passes, og det hele gerne må gå lidt stærkt. Måltidskassen indeholder lækre og børnevenlige hverdagsretter med friske råvarer. Måltidskassen kommer altid med en næsten færdig simreret – den velkendte bolognese, en mild chili con carne eller kyllingefrikassé. Afhængig af familiens medlemmer er Årstiderne babymad en god løsning til familiens mindste.

10 MinuttersKassen

10 Minutterskassen

Pris 559 kr.
Min. Personer 2
Dage om ugen 3

Årstiderne madkasser har generelt forberedelsestid på under en time, men med 10 minutters kassen går det virkelig stærkt! På blot 10 minutter kan du servere lækre og flotte retter, der oftest består af lette kødudskæringer eller frikadeller, en hurtig salat og sæsonens grøntsager. Perfekt til par eller familier der gerne vil spare tid i køkkenet.

Børnefamiliekassen

Pris 489 kr.
Min. Personer 2
Dage om ugen 3

Denne måltidskasse indeholder velkendte og velsmagende retter for hele familien og kan typisk forberedes på 30-40 minutter. Opskrifterne er nemme at følge og retterne kan tilberedes af alle familiens medlemmer. Der inviteres til at hele familien er i køkkenet og laver mad sammen. Til nogle varianter af Børnefamilie Kassen kan der tilkøbes ekstra kød eller fisk. Afhængig af familiens medlemmer er Årstiderne babymad en god løsning til familiens mindste.

Livretter

Pris 275 kr.
Min. Personer 1
Dage om ugen 3

Denne måltidskasse indeholder klassikerne, som vi alle kender og elsker – men med et grønt twist. Det er opskrifter på velkendte og børnevenlige retter men også nye bud på velsmagende retter med spændende tilbehør og inspirerende opskrifter. Med denne type af Årstiderne madkasser kan du tilkøbe ekstra kød og fisk.

VerdensKassen

Pris 449 kr.
Min. Personer 2
Dage om ugen 3

VerdensKassen er perfekt til dig, der elsker nye smagsoplevelser og at mærke en anderledes madkultur. Med Verdenskassen fra Årstiderne bliver du udfordret og inspireret med spændende råvarer og nye smagsoplevelser med egnsretter fra hele verden. Der er langt vægt på grønne, varierede og krydrerede måltider, der smages til med eksotiske krydderurter. VerdensKassen er altid uden svinekød.

LowCarb Kassen

Pris 419 kr.
Min. Personer 1
Dage om ugen 5

Perfekt til dig der elsker sunde og grønne retter der er sammensat af lækre grøntsager og gode råvarer. Den er fuld af kød og grøntsager men indeholder til gengæld aldrig ris, pasta, linser, kikærter eller kartofler. Der kan være søde kartofler og rodfrugter med, da de er et godt supplement og giver variation. Alle ingredienser i LowCarb kassen er desuden glutenfri.

slankekassen

SlankeKassen

Pris 289 kr.
Min. Personer 1
Dage om ugen 3-5

SlankeKassen er udviklet i samarbejde med en diætist til dig, der gerne vil have hjælp til at tabe dig. Måltidskassen er sammensæt af sunde, varierende retter, der mætter godt og er fulde af smag og som derudover følger Sundhedsstyrelsens kostråd. Et godt alternativ/supplement til denne måltidskasse er Slank Morgen eller Slank 24/7 – 5 dage om ugen.

SenseKassen

Pris 385 kr.
Min. Personer 1
Dage om ugen 4

Sense-princippet er udviklet af Suzy Wengel og er en metode, der hjælper dig til at blive mere bevidst om, hvordan du spiser. Den er for alle – hvad end dit ønske er at tabe dig eller blot spise mere varieret. Og den er nem at gå til. Denne måltidskasse følger disse principper og kan nydes af både børn og voksne. Den er rig på lækre, grønne ingredienser samt velkendte kødudskæringer.

SlankMorgen

Pris 159 kr.
Min. Personer 1
Dage om ugen 5

Slank Morgen er til dig, der ønsker at komme godt fra start og have en langvarig mæthedsfølelse. Kassen er 100% vegetarisk og indeholder gryn, grønt, frugt, nødder, æg og lette, magre mejeriprodukter. Kassens ingredienser er desuden 100% naturligt fri for gluten.

Slank 24/7 – 5 dage om ugen

Pris 782 kr.
Min. Personer 1
Dage om ugen 5

Denne måltidskasse er perfekt til dig, der ønsker at tabe dig. Årstiderne madkasser er i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens kostråd og er udarbejdet i samarbejde med en diætist så du gennemsnitligt får 1500 kalorier pr. dag. Måltidskassen indeholder alt hvad du skal bruge – morgenmad, middagsmad, aftensmad of mellemmåltider til 5 dage. Måltidskassen er sammensat af rigeligt med grøntsager og frugt, fuldkorn og magert kød og mejeriprodukter.

årstiderne babymad

Babymad

Pris 200 kr.

Ud over deres populære madkasser til døren har Årstiderne i samarbejde med ernæringsekspert, Kirsten Mikkelsen Ravnbøl, udgivet bogen ”Babymad”, der indeholder nemme og udførlige opskrifter op mere end 90 forskellige slags grød og mos til familiens mindste. Derudover er der en guide til hvordan hele familien kan spise babyvenlige retter, samt indblik i hvor vigtigt det er at servere varieret mad for små børn.