FIRMAFRUGT. Vi tester økologisk frugtlevering.

Den definitive guide til firmafrugt og økologisk frugtlevering i København og hele Danmark.

Vurdering af populære økologisk firmafrugt kasser.

Firmafrugt anmeldelse

Nogle gange er det bare nemmere at få spist frugt i hverdagen, hvis vi får det sendt direkte til døren og ikke skal ud at købe ind. for et firma som har mange andre opgaver end at udvælge frugt til sine medarbejdere, kan det være en stor fordel at bestille en allerede værdigblandet kasse. Her følger 3 madtjenester, som leverer frugtkasser til både private og firmaer.

Den Grønne Frugtkasse

Aarstiderne

Aarstiderne er måske Danmarks bedst kendte måltidskasse-leverandør. De har deres egen frugt- og grøntsagsavl og leverer altid 100 % økologiske råvarer.

Udover måltidskasser, tilbyder Aarstiderne også frugtlevering. Hvis du leder efter økologisk firmafrugt eller frugt- og grøntsagssnacks til familien, så er Aarstiderne  en rigtig god mulighed.

Bestil 2 kg af din yndlingsfrugt

Hvis du bestiller frugtposerne, får du leveret en enkelt type frugt, som du måske lige står og mangler. Frugtposerne kan indeholde enten 2 kg æbler, pærer, bananer eller appelsiner. Især til børnefamilier som bare skal have bananer i huset, eller hvis der er planer om at bage en æblekage, er frugtposerne ret geniale.

Bliv overrasket og prøv noget nyt

Økologisk firmafrugt skal helst have lidt blandet at vælge imellem. Det er sjovere, at prøve nogle frugter, man ikke kendte i forvejen end hver dag at spise æbler på arbejdet.

Aarstiderne har 7 forskellige frugtkasser at vælge imellem.

Basis-kassen

Prøv for eksempel ”basis-kassen”, som indeholder mange forskellige stykker frugt, som er lige til at spise med hånden. Basis-kasserne fås i lille, mellem og stor, og for alle gælder det, at det ikke er nødvendigt at finde kniven frem for at spise frugten.

Lige netop derfor er Basis-kasserne fra Aarstiderne måske de mest praktiske, hvis de skal bruges til firmafrugt.

Eksotisk frugt

Det kan være opmuntrende med lidt eksotiske frugter til at bryde de velkendte danske klassikere.

Den Eksotiske Frugtpose indeholder altid 4-5 slags frugt, som ikke er hverdagsfrugt. Det kan være mango, ananas, passionsfrugt, kokos eller andre, som er ukendte for mange danskere.

Firmafrugt København og resten af landet

Så længe der bestilles for mindst 170 kr., er frugtlevering gratis.Aarstiderne leverer til hele Danmark inklusiv brofaste øer.

Værd at prøve

Aarstiderne sørger som altid for, at udvalget er bredt og varieret, også når det gælder frugtlevering.

På hjemmesiden får man fuldt udsyn over de næste 3 ugers frugtkasse-indhold, og det må da siges at være god service.

Endelig vurdering: Økologiske frugt-godter for enhver smag. PRØV DEN HER.

økologisk firmafrugt

Aarstiderne’s frugtkasser i korte træk

 • Vurdering 8 ud af 10
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
 • Økologisk Ja
 • Gratis gave Hent den her.

Osuma i korte træk

frugtordning firma
 • Vurdering 9 ud af 10
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark og ikke-brofaste øer.
 • Økologisk valgfrit
 • Rabatkode madglæde (anvend her)

Erhverv – Miks Selv Frugtkasse

Osuma

Osuma er kort sagt en “all-in-one”. Dels tilbyder Osuma måltidskasser, som er med til at gøre aftensmaden lettere. Og dels tilbyder de levering af dagligvarer.

Det er let

Det er ikke fordi, Osumas frugtlevering består af nogle ekstraordinære sorter, som ikke findes nede hos grønthandleren eller i Netto. Det er nærmere den praktiske bestillings- og leveringsform, som gør det værd at prøve Osuma af.

Frugtordning firma  

Hvis du skal bestille firmafrugt, går du simpelthen bare ind på Osumas hjemmeside under frugtkassen (find den her).

Her får du et overblik over de typer frugter, som frugtkassen kan indeholde, og lige så snart du indtaster dit postnummer, får du det endelige overblik over dine muligheder inden for udvalget af frugt.

Eksempelvis kan der være 5 forskellige typer æbler at vælge imellem, og så krydser du bare af, i den type, som dit firma skal have.

Prisen bliver hele tiden vist øverst i højre hjørne.

Frugt til familien

Der kan også sagtens bestilles en frugtkasse til familien, også selvom den måske ikke er så stor. Der kan vælges fra 1 til 40 personer, så singler kan også være med her.

Frugtbeskrivelser

En ekstra detalje, som man får med fra Osuma, er den udførlige beskrivelse, som står ved de fleste af produkterne.

F.eks. vil du under en bestemt type pære kunne læse, hvilken smag og konsistens pæren har, hvordan pæren bedst egner sig til at blive brugt, hvor den kommer fra, og hvordan den opbevares.

Alle disse detaljer er med til at øge kundeservicen fra Osuma.

Tilfredshed eller pengene tilbage

Mange føler sig måske en smule skeptiske ved at købe madvarer over internettet og dermed ikke selv kunne kontrollere kvaliteten af den enkelte råvare.

Derfor har Osuma også en klar tilfredsheds-politik, som garanterer at alle frugter, som bliver leveret, er i god og hel stand. Hvis der alligevel er sket et uheld, modtager Osuma gerne varerne og sender pengene retur.

Firmafrugt København og resten af landet

Eftersom Osuma samarbejder med Super Brugsen og Kvickly, er der garanteret levering af frisk frugt til stort set en hvilken som helst del af landet. Det er ikke kun i København, at man kan få frisk firmafrugt, men også på ikke-brofaste øer, så længe enten Kvickly eller Super Brugsen befinder sig indenfor en rimelig afstand.

Vurdering

Osuma giver helt frie tøjler til at bestille firmafrugt, en frugtkasse til sommerlejren eller bare til familiens brug i løbet af ugen.

Især hjemmesidens overskuelighed og detaljerigdom gør det nemt og praktisk at bestille både økologisk firmafrugt og ikke-økologisk firmafrugt.

Endelig vurdering: Der er ikke længere nogen god grund til at stå i kø i supermarkedet. Prøv Osuma’s Frugtkasse her.

Dagligvarer Grønt

Retnemt

Hos Retnemt plejer de ikke at komplicere tingene alt for meget. Det er nemt og simpelt at bestille både måltidskasser og frugtkasse hos Retnemt, så hovedformålet med at få mere tid i hverdagen opnås.

Frugtordning firma

Frugtordningen fra Retnemt er ikke på nogen måde fyldt med valgmuligheder og frihed til at anrette sin egen personlige frugtkurv.

Til gengæld slipper du for at tage stilling til noget som helst, og får simpelthen tilsendt Retnemt’s standard frugtkasse for den gældende uge.

For et firma, hvor man har andre opgaver at tage sig til end at udvælge specifikke frugter, er Retnemt en bekvem løsning.

Den ugentlige frugtkasse

Der bliver hver uge blandet en ny frugtkasse, hvor du vil finde både gengangere og nye frugter.

Samlet set får du 4 typer frugter og omkring 2-2,5 kg i alt.

Frugterne vil typisk bestå af sæsonens frugter, som de fleste danskere kender til og kan lide at spise.

Økologisk og snack

For at gøre frugtkassen interessant at bestille uge efter uge, vil der af og til være overraskelser lagt ned i kassen i stedet for noget af frugten. Det kan for eksempel være små økologiske brikjuice eller snackposer med tørret frugt.

Der vil også i hver eneste frugtkasse være mindst 1 af frugtvarianterne som er økologiske.    

Vurdering

Til tider kan den simple løsning være den allerbedste, hvor man ikke selv skal bruge tid på at tage stilling til noget.

Det er positivt at en fjerdedel af frugtkassen altid er økologisk.

Endelig vurdering:  Retnemt lever op til sit navn; det bliver ikke nemmere.

 

frugtlevering
Coop i korte træk
 • Vurdering 4 ud af 10
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
 • Økologisk 25 %
Firmafrugt Frugtlevering København Økologisk
5 (100%) 1 vote[s]