Få flere oplysninger om installation af kodestykket fra Google Tag Manager i vejledningen Kom hurtigt i gang.

Køb kød online med Kødtildøren.

Din definitive guide til kødpakker leveret til døren.

Både ugekasser og enkelt køb af kød online.

Køb kød online på Kødtildøren.dk, hvor du har mulighed for at finde helt specifikke typer kød fra særlige udskæringer eller fra bestemte kvalitetsmærker. Hvis du vil forkæles, kan du bestille en færdigblandet kødkasse, enten til hele ugen, til weekenden eller til grillaftenen.

Hvorfor købe kød online?

Det er faktisk alt for nemt at købe kvalitetskød online. Det er ligesom at gå til slagteren i den fysiske verden. Og faktisk står der en lokal slagter bag forretningen Kødtildøren.dk. Du får her et kæmpestort udvalg, du får de bedste udskæringer, og det er friskskåret. – Den største forskel er, at du slipper for at stå i kø.

Kødtildøren har et bredt udvalg af kød, og når du leder efter kød er det ligesom at have et overblik over hele slagterens køledisk på én gang. Køb Ribey kød fra Danmark eller røget kylling, mulighederne er mange.

Kødet som du bestiller online fra Kødtildøren er friskskåret af slagteren.

Ved hvert kødprodukt kan du læse en lille smule om kødets oprindelse.

Hvad med kød hos Coop?

100% Kvalitetskød

Coop

Her gennemgår jeg nogle af de mange muligheder for kød, som du kan finde på Coops hjemmeside.

Grillkasser – Se priser her.

På lune sommeraftener findes der ikke noget bedre end at fyre op i grillen og mærke duften af det brankede kød mens det steger over gløderne. Og så selvfølgelig den unikke smag når kødet er tilberedt i udendørs omgivelser i kontakt med ild og røg.

For at gøre grillaftenen lidt mere overskuelig, kan du vælge en af Coops 3 forskellige grillkasser, som er færdigpakkede med lidt for en hver smag. Du kan få sendt dine kødpakker til døren på samme dag, som grillaftenen skal holdes.

En ekstra fordel ved at bestille en grillkasse er, at du får rabat på prisen i forhold til at købe kødet separat.

Øvrige kasser – Se priser her.

”Middag for 2” indeholder kartoffeltårne og corte de beauf højreb for to personer og koster kun 195 kr. Du kan også vælge Weekendkassen, hvor du får nakkekoteletter, peberbøf og okse entrecote hvortil der følger röstitårne og kartoffelrösti. Hvis du vil sikre dig og din familie kød til hele ugen kan du vælge Ugekassen, som indeholder næsten 3 kg kød af fire forskellige typer.

kødpakker til døren

Personer

Op til 5

Senest tilmeldning:

1-4 dage inden

Maks dage per uge:

7

Prisvurdering:

8 ud af 10 (se priser)

I Korte Træk
  • Til leverandør
  • Bedst til Par og børnefamilier
  • Leveringsområde Hele Danmark undtage ikke-brofaste øer.
  • Økologisk ja
  • Rabatkode NY18 (anvend her)

Økologisk udvalg – Se priser her.

Køb kød online og find alle de økologiske varianter, som kan være mærket af enten ”Smag Forskellen”, ”Änglamark” eller lignende certificerede producenter, som sikrer dig, at dyrene ikke har spist foder med giftstoffer og pesticider.

Hvis du vil forkæle dig selv og din familie, er økologikassen en oplagt mulighed. Måske til bestilling hver uge eller bare en gang om måneden. Du får cirka 2,5 kg økologisk kød, både oksekød og svinekød i fem forskellige varianter, alt sammen med dansk oprindelse.

Øksekød – Inklusiv Wagyu kød

Coop har et af de største udvalg af oksekød. Du kan bestille kødpakker til døren med alt fra hakket oksekød til højrebssteg og T-Bone steak. Slagteren har også tilberedt en mængde retter af oksekød, som er lige til at stege færdige eller smide i ovnen. En ægte klassiker er oksekødsmedaljoner med bacon eller noget mere delikat som marinerede Flanksteaks med hvidløg og oregano.

I det mere eksotiske hjørne kan du finde kød importeret fra Australien. Køb wagyu kød med sin karakteristiske, saftige smag, eller Chateaubriand oksemørbrad fra fritgående kødkvæg.

Når du leder efter oksekød inde på Coops hjemmeside kan det anbefales at tage et kig på udvalget af Premium oksekød. Premium oksekød kommer fra fritgående, græsopfedet kvæg, som bagefter er blevet modnet i 40 dage for at opnå ekstra mørhed og saft i bøfferne.

Svinekød – Inklusiv pølser

En af de mest populære kødtyper hos danskerne er svinkekød, og det er også hos Coop Danmark, at du kan finde den største variation af svinekødsprodukter.

Køb kød online og vælg dit svinekød ud fra en af de mange forskellige kategorier, så du hurtigere finder, det du søger. Økologi, friland, dansk og ”anbefalet af dyrenes beskyttelse” er bare nogle få af kategorierne.

Hvis du leder efter bacon, har du på coop.dk 16 forskellige valgmuligheder, og hvis du skal bruge pølser, er udvalget uendeligt.

Om du ønsker at finde dit yndlingsprodukt inden for svinekød eller har mere lyst til at prøve noget helt nyt, så er Coop.dk i begge tilfælde din adgang til kvalitetskød online.

Kylling og fjerkræ

Er du også vild med en god klassisk lørdagskylling? Vælg mærket ”det gode stald-liv”, salmonellafri, økologisk eller dansk. Coop har over 170 forskellige typer kyllingekød, både fersk og på frost. Du kan finde alt fra hele møre kyllinger til kyllingelår og kyllinge kødpølser.

Hvis du vil spise kød af den magre slags, kan det anbefales, at du tager et kig på Coops fjerkræ-afdeling. Du behøver ikke at spise udelukkende kylling hver aften, for udvalget af fjerkræ hos Coop er bredt og varieret. Du kan blandt andet vælge and, perlehøne eller gåsekød.

Lammekød

Lammekødet er kendt for sin bløde smag, som også gør det velegnet til brugen i en lang række retter. Få blandt andet lammekød i tern fra New Zealand til en velsmagende karry-ret. Eller køb en økologisk lammekølle uden ben, som både kan langtidssteges eller skæres ud i små tern.

Coop har lammekød fra både Danmark, Irland og New Zealand.

Er den værd at prøve?

Hvis du ligesom jeg er skeptisk, når det handler om at købe godt kød, så læn dig tilbage og lad slagteren forkæle dig med de allerbedste friske udskæringer fra Coop. Det er lækkert endelig at kunne købe kvalitetskød online.

Udover at du ikke behøver at tænke på at hente kødet hjem men får leveret kødpakker til døren, så er der også en anden faktor som letter kødindkøbene en hel del: det er langt mere overskueligt at se udvalget af kød fra Coops hjemmeside end fra Coops kølediske.

Fra hjemmesiden kan du overskue alle ugens tilbud i løbet af et splitsekund. Eller du kan søge på en særlig kødtype for at vide, om den overhovedet er tilgængelig.

Coops kødsalg til private når op på storkøbspriser, hvis du benytter dig af ugens tilbud, og der er i sidste ende end hel del at spare især for en stor familie.

Endelig vurdering: Coop har gjort kødshopping både lettere og billigere.

Skulle du have noget grønt med dit kød? Så læs vores guide om grøntsagskasser.
Eller vil du bruge mindre tid på madlavning? Så læs vores guide om økologiske måltidskasser.

  • Sundheds vurdering 90% 90%

Nu er det din tur…

Nu kunne jeg godt tænke mig at høre fra dig,.. Hvilken måltidskasse eller leverandør har du tænkt dig at prøve? Er dit mål at spise sundere? Eller måske vil du bare skabe mere tid i din hverdag. Del endelig dine tanker ved at skrive en kommentar.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

5/5 - (1 vote)