Lej en kok. Friskt nyt koncept fra Chef Made.

Opdag de nye muligheder med ChefMade, lej en kok til festen eller til en hyggelig aften i dit eget hjem.

Konceptet bag: Airbnb til kokke.

Udlejningsfirma af kokke? Jep. ChefMade har samlet en masse restauranter fra hele landet, som allesammen giver dig muligheden for at få en professionel kok hjem i dine private omgivelser.

Lej en gourmetkok til f.eks. barnedåb, konfirmation, herreaften, virksomhedsmiddag, fødselsdag, venindeaften eller bryllupsfesten.

Du slipper for at stresse med mad, servering og oprydning, og så koster det ikke mere end at gå på restaurant. Kokken fra Chefmade klarer alle detaljerne – inklusiv opvask – og du kan slappe af og nyde dine gæsters selskab.

Hvorfor tror jeg konceptet bliver et hit?

Lej en gourmetkok. Det lyder måske som en overklasse-luksus at have en privat kok, tjener og opvasker i køkkenet. Det tænkte jeg også i starten, indtil jeg undersøgte ChefMade lidt nærmere.

Du kan vælge imellem 48 forskellige restauranter fra rundt om i hele landet. Eksempelvis lej en kok i København og du har et udvalg på 25 forskellige restauranter. ChefMade gør det virkelg nemt at finde den helt rigtige restaurant og kok.

Er du kræsen, så vælg imellem de mange forskellige madstile fra ChefMades restauranter. Her finder du alt fra nordisk, moderne, græsk og vegansk til grill, biodynamisk, koreansk og italiensk. You name it.

Chefmade bringer restauranten hjem til dig.

Men gør Chef Made det godt?

Bringer restauranten hjem til dig

Chef Made

Kokken redder dig

Hvis følgende situation vækker bare en lille smule genkendelse hos dig, så er ChefMade (se priser) svaret på dine bønner.

Jeg havde inviteret nogle venner og bekendte hjem til mig med forestillingen om at tilbringe en hyggelig aften med lækker mad, god vin og spændende samtaler.

Da aftenen var gået, sad jeg fuldstændig udmattet tilbage. Køkkenet lignede resterne efter en eksplosion, og jeg selv var helt færdig. I stedet for at have nydt selskabet fra mine gæster, havde jeg tilbragt aftenen med at rende frem og tilbage mellem køkken og spisestue.

Jeg følte, at jeg havde løbet et maraton.

Jeg havde ikke haft tid til at snakke ordentligt med mine inviterede og som en ekstra ”gevinst” stod jeg nu med et par timers oprydning foran mig.

Har du selv prøvet at stå i samme situation?

Personer

Op til 500

Senest tilmelding:

7 dage før

Køber kokken ind:

Ja

Pris pr kuvert:

Fra 275 kr. (se priser)

I Korte Træk
 • Til leverandør
 • Bedst til Selskaber
 • Leveringsområde Hele Danmark undtage ikke-brofaste øer.
 • Vegetar Ja
 • Vegansk Ja
 • God til fest? Ja

Hvordan fungerer ChefMade

 • Du vælger en restaurant på deres hjemmeside.
 • Vælg fra et bestemt område; f.eks. Lej en kok i københavn eller vælg et bredere område og lej en kok på sjælland eller fra andre øer.
 • Du vælger detaljer vedrørende antal af kuverter, dato og tidspunkt.
 • Den udvalgte kok ankommer til dit hjem 1 time inden, du får gæster, og begynder at forberede middagen.
 • I løbet af de næste 3 timer får du og dine gæster præsenteret og serveret adskillige retter af kokken selv.
 • Præsentation og servering af vine skal ikke glemmes.
 • Mens du spiser sammen med dine gæster, rydder kokken op i køkkenet.

Lej en kok for en aften for prisen er ikke dyrere end, hvis du tager ud og spiser på en restaurant.

Det praktiske

Lej en kok for en aften og lad kokken fra ChefMade klare alle detaljerne vedrørende serveringen af middagen. Han tager endda selv tallerkener med og i visse tilfælde vinglas.

Dog er der enkelte basale standarter, som skal være opfyldt for de fleste af kokke-tilbuddene: du skal have et almindeligt anvendeligt køkken med ovn, køleskab, fryser, gryder og pander. Bestikket må du også selv sørge for.

Henne fra restauranten har kokken allerede forberedt dele af retterne. Alligevel er det ikke det samme som take away, for standarten af friskhed bliver holdt på absolut højeste plan. Eksempelvis vil kødet blive stegt i dit eget køkken et øjeblik inden, du og dine gæster får det serveret, ligesom grøntsagerne også bliver tilberedt og serveret varme og friske.

Hvorhenne

Lej en kok på Sjælland, Lolland, Fyn eller hvor du ellers måtte befinde dig – ChefMade sender kokke ud til hele Danmark.

 

Priser

Lej en kok for en aften med det billigste tilbud fra ChefMade, som er en gourmet pizza-aften fra Oles Gård. I får serveret 4 forskellige slags pizzaer i en ubegrænset buffet for 275 kr per kuvert. – minimum antal kuverter er dog på 40 personer, så du kan godt begynde at invitere.

Det dyreste tilbud får du fra gourmet-restauranten Substans. Her får du en 9-retters menu serveret af Michelin-kokken Rene Mammen. Der er fra Substans lagt fokus på økologi og lokale råvarer af bedste kvalitet.

Midt imellem den billigste og den dyreste spise-mulighed findes 46 andre restauranter, som hver især udsender en dygtig kok med lyst til at være selskabelig og at hjælpe dig til at få en speciel aften

Udvalgte råvarer

For alle restauranter, som er tilknyttet ChefMade, gælder det, at kokken selv er med til at udvælge råvarerne fra både økologiske og lokale producenter. Denne del er vigtig, da kontrollen af råvarernes kvalitet er med til at afgøre madens standart.

Justering og afbestilling

Lej en kok til festen også selvom du ikke er sikker på, om den måske bliver aflyst. Du kan afbestille op til 7 dage inden middagen uden omkostninger. Hvis afbestillingen sker tættere på tidspunktet for middagen, bliver der opkrævet et gebyr på 500 kr. Du kan også sagtens justere antallet af kuverter inden for samme tidsramme.

Lej en kok i København, hvis du bor i København, eller vælg et bredere område og lej en kok på Sjælland eller fra Jylland, Lolland og Fyn.

Er den værd at prøve?

Restaurant eller besøg af kokken?

Det er utroligt charmerende at have en professionel kok til at arbejde i dit private køkken.

At kokken også tager sig af serveringen er ekstra hyggeligt, og det giver en helt speciel mulighed for at stille spørgsmål vedrørende maden, ingredienser, det at arbejde som kok, og hvad ellers der skulle have din og dine gæsters interesse.

At tage ud at spise på en restaurant kan selvfølgelig være en lækker detalje på slutningen af en lang arbejdsuge. Hvem kan ikke lide at slappe af og blive serviceret? 

Men desværre kan et restaurantbesøg også betyde alt for mange mennesker, støj og en transport til og fra stedet. For børnefamilier kan det være direkte traumatisk at gå på restaurant.

Løsningen fra ChefMade er klar: lej en gourmetkok hjem til dig selv.

Endelig vurdering: Tak til ChefMade for at give os en enkel løsning! Lej en kok til festen, slap af i rollen som en god vært og undgå at bruge din friaften som kok, tjener og oprydder. Prøv ChefMade her.

 

Laver du også mad selv derhjemme? Så læs vores guide om grøntsagskasser leveret til døren.
Eller vil du bruge mindre tid på madlavning? Så læs vores guide om sunde måltidskasser.

 • Sundheds vurdering 90% 90%

Folk der har prøvet Chef Made

»I spisestuen var der blevet dækket op, og da vi sætter os overvældes vi af smage. Der står allerede ting på bordet der kan spises, iskold Riesling kommer i glasset og den ene fantastiske ret efter den anden serveres, kyndigt (og kort) præsenteret af kokketeamet.«

– Emil Thorup, emilthorup.dk.

» Vi havde fornøjelsen af at have Andrew (fra LaBoca) til at trylle en formidabel 7 retters menu frem, som han serverede for os udenfor i vores have. Maden smagte himmelsk, super vinmenu, prisen var fornuftig, service og præsentation var i top, og efterfølgende var køkkenet renere end før han gik igang. 5 store stjerner herfra!«

– Rikke Udengaard, facebook.

»Chefmade var også fremragende – både til at få arrangementet stablet på benene med mindre end en uges varsel, og også i forhold til at holde os orienteret undervejs. Desuden fik vi lige et opkald på selve dagen – bare lige for, at Chefmade ville sikre, at alt var okay. Det virker godt.«

– Klaus Krømmergård, Trustpilot.

»Konceptet er yderst gennemført! Min mor kunne som vært slappe helt af og overlade ansvaret til kokken Anders som på afslappet og professionel vis, guidede os igennem 5 fantastiske serveringer. Det eneste vi skulle koncentrere os om, var at nyde selskabet og det skønne mad. «

– Christian T. Søndergaard, Trustpilot.

Nu er det din tur…

Nu kunne jeg godt tænke mig at høre fra dig,..

Hvilken måltidskasse eller leverandør har du tænkt dig at prøve? Er dit mål at spise sundere? Eller måske vil du bare skabe mere tid i din hverdag.

Del endelig dine tanker ved at skrive en kommentar.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

lej en kok
5 (100%) 1 vote[s]