Få flere oplysninger om installation af kodestykket fra Google Tag Manager i vejledningen Kom hurtigt i gang.

Mad ud af huset Kolding

Vores håndplukkede anbefalinger til mad ud af huset og catering i Kolding.

Catering og mad ud af huset i Kolding

Skal du holde fest eller bare sørge for lidt natmad på kontoret? Der findes mange gode muligheder for catering og mad ud af huset, når du skal holde selskab. Nedenfor ser du 4 rigtig gode cateringsteder i Kolding.   

Catering Kolding

Restaurant Admiralen

Restaurant Admiralen har eksisteret siden 1903, hvor de nuværende ejere har haft stedet i mere en 30 år.

Plads til individualitet

På Admiralen er maden varieret og rækker ud til den individuelle smag. Det betyder, at du på menukortet finder alt fra fin vin og hummer til gammeldags oksesteg og lokal øl.

catering kolding

Mad ud af huset Kolding

Du kan bestille en veltilberedt buffet fra Admiralen med forret, hovedret og dessert i bedste restaurantniveau. Admiralen bringer mad ud af huset til både store og små selskaber. Det kan være alt fra en lille reception på kontoret eller hjemmet til en stor konfirmationsfest, hvor familie og venner skal spise med. Du kan bestille helt op til 2000 kuverter fra Admiralen.

Det praktiske

Børnekuverter koster kun halv pris. Du har mulighed for at leje duge i forskellige størrelser samt stofservietter og service, mens fade og skåle medbringes fra restauranten og kan bruges gratis under middagen.

 

Er den værd at prøve?

Restaurant Admiralen rækker ud til et bredt publikum, og lige netop til festanledninger, hvor selskabet kan være stort og smagene forskellige, er det Admiralens store styrke. Det er et godt valg til mad ud af huset Kolding.

catering kolding
 • Sundhed 30% 30%
 • Pris 50% 50%
 • Bæredygtighed 40% 40%
 • Tidsbesparelse 90% 90%

Gourmet catering

Topkokke

Topkokke har buffeter til de fleste lejligheder, og der er mulighed for selv at hente maden eller at få Topkokke til at levere den. 

Dansk og årstidsvenligt

Når du bestiller catering fra Topkokke, kan du forvente dansk kød og danske grøntsager i størst muligt omfang. Der er også taget hensyn til årstidens udvalg af råvarer, og det kan mærkes i smagen og kvaliteten af retterne.   

mad ud af huset kolding

Stort udvalg af buffet og menuer

Topkokke har sammensat 3 forskellige buffeter med forret, hovedret og dessert/ost, hvor mange af retterne er traditionelle, men niveauet er løftet op i gourmet-højde takket være lækre detaljer og ingredienser.

Du kan også få dig et pølsebord, hvor danske kødretter bliver serveret med rugbrød og Nørup smør, eller prøve en tapas-anretning i ægte spansk stil. Topkokke har anretninger til de fleste lejligheder.

Levering i Koldingområdet koster 175 kr.

Er den værd at prøve?

Det er rart, at menuerne allerede er sat sammen, så det eneste man skal gøre er at vælge. Bevidstheden omkring danske og årstidsrigtige råvarer er helt klart et plus oven i hatten til Topkokke.

 • Sundhed 100% 100%
 • Pris 80% 80%
 • Bæredygtighed 100% 100%
 • Tidsbesparelse 90% 90%

Restaurant

Over Aaen

Masser af spanske retter blandet med et dansk pift hist og her. Dine smagsløg tager på rejse til de sydlige himmelstrøg, når Restaurant Aaen byder på delikatesser og nye smage.

Catering & takeaway

Du kan bestille din takeaway direkte på restaurantens hjemmeside, hvor du vælger dine retter og tidspunktet, du vil hente dem på.

Når der skal holdes større selskab, er Restaurant Aaen også godt forberedte med buffeter til både receptioner, konfirmation, brunch og lignende.

mad ud af huset kolding over aaen

Ekstra info

Få maden bragt gratis ud, når du bestiller til mere end 50 personer. Ellers koster leveringen 225 kr. i Koldingområdet.

Ved de fleste af buffeterne kræves der en bestilling på minimum 15 kuverter, når man skal have mad ud af huset.

Er den værd at prøve?

Stilen er rigtig fin og autentisk i Restaurant Aaens menuer, og man kan fornemme, at der er blevet kræset for at give retterne den ægte spanske smag og stemning.

Det er rigtig nemt og brugervenligt at bestille direkte over restaurantens hjemmeside.

 • Sundhed 90% 90%
 • Pris 85% 85%
 • Bæredygtighed 95% 95%
 • Tidsbesparelse 95% 95%

Menu & event

Beck

Beck menu&event er en familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 1994. Beck driver flere spise- og cateringsteder i Kolding.

Mad fra bunden

Beck menu&event laver mad ud fra et simpelt og vigtigt princip: slowfood. Det vil sige, at maden bliver lavet fra bunden og tager den tid, den skal tage. Fastfood er altså slet ikke at få, når du bestiller mad fra Beck.

Samtidigt bliver den gode råvare sat højt på dagsordenen.   

mad ud af huset kolding over aaen

Til store og små selskaber – mad ud af huset kolding

Til de lette sammenkomster, måske en tøseaften eller lidt natmad på kontoret, er Becks tapas-tallerken en rigtig god ide, eller deres nordiske charcuteri, som består af en flise fyldt med delikatesser i form af oste, brød, kød og dyppelse.

Til de større selskaber kan du sammensætte din egen receptionsmenu eller vælge en af de mange buffeter og 3-retters menuer. mad ud af huset kolding.

Levering i Kolding by koster 250 kr.

Er den værd at prøve?

Det er rigtig mange typer retter at vælge imellem hos Beck menu&event – alt fra forårsruller til tapas, og det gør, at de fleste kunder kan finde noget, de kan lide.

Kuvertpriserne ligger på cirka halv pris sammenlignet med mange andre cateringselskaber i Kolding.

beck catering
 • Sundhed 90% 90%
 • Pris 85% 85%
 • Bæredygtighed 95% 95%
 • Tidsbesparelse 95% 95%
5/5 - (1 vote)