Få flere oplysninger om installation af kodestykket fra Google Tag Manager i vejledningen Kom hurtigt i gang.

Simple Feast Rabatkode

Der findes i dag et væld af måltidskasser og det kan være en jungle at navigere sig igennem de mange forskellige tilbud, der er derude på markedet i dag. På denne side kan du læse om hvilken type måltidskasse Simple Feast dk tilbyder, blive klogere på Simple Feast pris, samt læse om hvad deres vision er.

Du kan lige nu spare 15% på de første 4 måltidskasser hos Simple Feast!

simple feast rabatkode

Byg Økologisk Måltidskasse

Pris 41-54 kr./måltid
Min. Personer 2-5
Dage om ugen 3-5

Simple Feast dk har for nyligt lanceret deres nyeste måltidskasse koncept, hvor du selv sammensætter ugens menu af plantebaserede og økologiske måltider. Denne form for måltidskasse er ideal til familier, som gerne vil spise mere bæredygtigt.

Du kan også købe Essentials måltider på glas, som nyfortolker klassikere som Stroganoff og Bolognese, men i 100% økologiske og veganske versioner. Retterne leveres delvist færdiglavede, henkogte, og kan holde sig i op til 30 dage uåbnet i køleskabet. Udover at den gennemsnitlige forberedelsestid for denne måltidskasse ligger på 15 minutter, og sparer børnefamilier for madlavning og oprydning, kommer den også med Simple Feast opskrifter, der kan læses og følges af alle familiens medlemmer. Der skal blot udføres få nemme trin for at blande og opvarme retterne. Den inviterer altså til at tage børnene med i køkkennet og gøre madlavningen til en del af samværet.

Denne måltidskasse er den ideelle løsning til børnefamilier, små eller store børn, der lever en travl hverdag og ønsker mere luft i hverdagen og at tilbringe mere tid sammen som familie. Udover at være tidsbesparende har den også, som en del af Simple Feasts vision, miljø og bæredygtighed for øje. Noget der er vigtigt at gøre til en naturlig del af børnenes hverdag – og som de fleste voksne også kan lære lidt af.

En økologisk måltidskasse til 2-3 personer og 5 måltider per uge koster kun 40,71 kr. per måltid.

Simple Feast leverer måltidskasser om søndagen ml. 9 og 21. Alle ingredienser og råvarer medfølger og er altid friske og af god kvalitet.

Spar 15% på de 4 første måltidskasser.

Simple Feast Historie

Simple Feast blev grundlagt i 2015 og i begyndelsen var der kød i 20% af deres retter. Sidenhen har konceptet ændret sig og maduniverset besluttede sig for at gå den miljørigtige vej og deres måltidskasser er nu 100% kødfri og økologiske. Som en bonus, udover at retterne er vegetariske og økologiske, bliver retterne fra Simple Feast altid leveret i bionedbrydeligt, kompostbart og bæredygtigt materiale. Altså er en af hovedingredienserne i deres måltidskasse bæredygtighed og omtanke for miljøet. Noget flere og flere danskere begynder at tænke ind i deres hverdag.  

Simple Feast scorer ikke kun point i forhold til bæredygtighed, men ligger også højt når det kommer til at spare tid på forberedelse. I og med retterne bliver leveret delvist færdiglavede, er den gennemsnitlige forberedelsestid på retterne fra Simple Feast 15 minutter. Oftest skal du blot varme retten, tilberede en salat eller koge ris eller kartofler (ingredienser medfølger). Måltidskasser fra Simple Feast er den ideelle løsning til par og børnefamilier, der gerne vil spare tid på madlavning og samtidig kærer for miljøet og vores planets fremtid.

Du kan ofte finde en rabatkode Simple Feast, som giver dig en besparelse på din næste bestilling. Og lige nu kan du hos Simple Feast spare 15% på de 4 første måltidskasser.

5/5 - (1 vote)