Få flere oplysninger om installation af kodestykket fra Google Tag Manager i vejledningen Kom hurtigt i gang.

Simple Feast Rabatkode

Der findes i dag et væld af måltidskasser og det kan være en jungle at navigere sig igennem de mange forskellige tilbud, der er derude på markedet i dag. På denne side kan du læse om hvilken type måltidskasse Simple Feast dk tilbyder, blive klogere på Simple Feast pris, samt læse om hvad deres vision er.

Du kan lige nu bruge en Simple Feast rabatkode, der giver 20% rabat: YOURPLANTS

simple feast dk

Season Feast

Pris 545 kr. – 845 kr.
Min. Personer 2-5
Dage om ugen 3

Season Feast måltidskassen har længe været den mest populære og dette ikke uden grund. Udover at levere lækre og smagfulde retter og Simple Feast opskrifter, der er let tilgængelige for hele familien, er mange danskere også faldet for hele konceptet som Simple Feast står for – en grønnere og mere bæredygtig hverdag. Mange danskere er efterhånden godt klar over at vi er nødt til at ændre vores leve- og spisevaner, hvis vi skal hjælpe miljøet på den lange bane. Men der kan være langt fra tanke til handling. Det er svært at ændre på vaner, man har opbygget gennem livet og måske har man heller ikke fantasien til at udforske det grønne køkken. Med en Season Feast måltidskasse bliver du guidet gennem tilberedningen af diverse grønne og økologiske retter.

Simple Feast pris for denne måltidskasse afhænger af, hvor mange personer, der bestilles til. En Season Feast måltidskasse fra Simple Feast dk til 2-3 personer koster 545 kroner pr. uge. Samme måltidskasse til 4-5 personer koster 845 kroner pr. uge. Måltidskasserne indeholder altid de friskeste råvarer og alle ingredienser medfølger. Som oftest består retterne af et varmt element – alt fra supper, til bønneretter, til vegetariske frikadeller, dertil en salat, brød, dip eller lignende. Derudover kan du vælge om din Season Feast måltidskasse skal være vegetarisk eller vegansk.

Brug koden YOURCHOICE og få 200 kr. rabat.

simple feast rabatkode

Family Feast

Pris 545 kr. – 845 kr. 
Min. Personer 2-5
Dage om ugen 3

Simple Feast dk har for nyligt lanceret deres nyeste måltidskasse – Family Feast. Denne måltidskasse er ideal til børnefamilier, da måltidskassen udforsker og nytænker klassikere såsom spaghetti bolognese, pita og pizza, men i 100% økologiske, vegetariske eller veganske versioner. Retterne leveres delvist færdiglavede, henkogte, og kan holde sig i op til 30 dage uåbnet i køleskabet. Udover at den gennemsnitlige forberedelsestid for denne måltidskasse ligger på 15 minutter, og sparer børnefamilier for madlavning og oprydning, kommer den også med Simple Feast opskrifter, der kan læses og følges af alle familiens medlemmer. Der skal blot udføres få nemme trin for at blande og opvarme retterne. Den inviterer altså til at tage børnene med i køkkennet og gøre madlavningen til en del af samværet.

Denne måltidskasse er den ideelle løsning til børnefamilier, små eller store børn, der lever en travl hverdag og ønsker mere luft i hverdagen og at tilbringe mere tid sammen som familie. Udover at være tidsbesparende har den også, som en del af Simple Feasts vision, miljø og bæredygtighed for øje. Noget der er vigtigt at gøre til en naturlig del af børnenes hverdag – og som de fleste voksne også kan lære lidt af.

Simple Feast pris for Family Feast måltidskassen følger samme princip som Green Feast kassen. En Family Feast måltidskasse til 2-3 personer koster 545 kroner pr. uge. Samme måltidskasse til 4-5 personer koster 845 kroner pr. uge. Dertil kan du vælge om din Family Feast måltidskasse skal være vegetarisk eller vegansk – uden at prisen ændrer sig. Simple Feast leverer måltidskasser tirsdage mellem 7 og 17, og hvis ikke du er hjemme ringer de dig op for at aftale den bedste løsning for dig. Alle ingredienser og råvarer medfølger og er altid friske og af god kvalitet.

Brug koden YOURPLANTS og få 20% rabat.

Simple Feast Historie

Simple Feast blev grundlagt i 2015 og i begyndelsen var der kød i 20% af deres retter. Sidenhen har konceptet ændret sig og maduniverset besluttede sig for at gå den miljørigtige vej og deres måltidskasser er nu 100% kødfri og økologiske. Som en bonus, udover at retterne er vegetariske og økologiske, bliver retterne fra Simple Feast altid leveret i bionedbrydeligt, kompostbart og bæredygtigt materiale. Altså er en af hovedingredienserne i deres måltidskasse bæredygtighed og omtanke for miljøet. Noget flere og flere danskere begynder at tænke ind i deres hverdag.  

Simple Feast scorer ikke kun point i forhold til bæredygtighed, men ligger også højt når det kommer til at spare tid på forberedelse. I og med retterne bliver leveret delvist færdiglavede, er den gennemsnitlige forberedelsestid på retterne fra Simple Feast 15 minutter. Oftest skal du blot varme retten, tilberede en salat eller koge ris eller kartofler (ingredienser medfølger). Måltidskasser fra Simple Feast er den ideelle løsning til par og børnefamilier, der gerne vil spare tid på madlavning og samtidig kærer for miljøet og vores planets fremtid.

Du kan ofte finde en rabatkode Simple Feast, som giver dig en besparelse på din næste bestilling. Og lige nu kan bruge Simple Feast rabatkode YOURPLANTS og få 20% rabat.

5/5 - (1 vote)