Få flere oplysninger om installation af kodestykket fra Google Tag Manager i vejledningen Kom hurtigt i gang.

Skagenfood Rabatkode og Tilbud på Måltidskasser

Lige nu er der en Skagenfood rabatkode og/eller tilbud på gratis øko laks, aktiver den her.

Skagenfood er beliggende i Strandby i Nordjylland og er specialister i levering af måltidskasser og frisk fisk lige til døren. Skagenfood måltidskasser byder på alt fra vegetariske løsninger til hurtige og familievenlige måltidskasser. På denne side kan du læse meget mere om de enkelte måltidskasser, Skagenfood priser og Skagenfood tilbud.

skagenfood tilbud

VegetarKassen 

Pris 222 kr.
Min. Personer 1
Dage om ugen 3

VegetarKassen fra Skagenfood er naturligvis uden kød og er desuden 100% økologisk. I denne Skagenfood måltidskasser får du grønne måltider til 3 aftensmåltider, der alle er baseret på sæsonens udvalg af grøntsager i en kombination med enten linser, bønner eller kikærter og alverdens lækre og smagfulde krydderier. Alle råvarer følger med og du skal blot selv have basisvarerne.

skagenfood måltidskasser

SlankeKassen

Pris 366 kr.
Min. Personer 1
Dage om ugen 4

600 Kcal Kassen fra Skagenfood måltidskasser er perfekt til dig, der gerne vil tabe dig. Den arbejder ud fra principperne i T-modellen, hvor måltider består af ½ grøntsager/salat, ¼ grove kulhydrater og ¼ proteiner. Retterne i 600 Kcal kassen består gennemsnitlig af 500-600 kcal pr. person pr. måltid. Udover lækre grøntsager og salater, består kassen ofte af 2 måltider med fisk og 2 måltider med kød. Skagenfood priser for 600 Kcal kassen for 4 personer i 4 dage er 49 kr. pr. kuvert.

skagenfood priser

Xtra Nemt – 15 min. Kassen

Pris 557 kr.
Min. Personer 2
Dage om ugen 3

Det siger sig selv at 20 min. Kassen er mad på 20 minutter, og passer perfekt til dig, der har travlt, eller familien, der ønsker at bruge mere tid sammen og mindre tid i køkkenet. 20 min. Kassen er udviklet særligt til børnefamilien, så udover at være hurtigt at tilberede, er denne måltidskasse også særligt tilpasset familiens yngste medlemmer. Udover 2 dage med færdiglavede økologiske retter, der blot skal opvarmes, er der en dag med frisk fisk. Opskrifterne er lette at følge og ligger op til, at man tager børnene med i køkkenet.

skagenfood madkasser

Hurtig Grøn Hverdag Kassen

Pris 297 kr.
Min. Personer 1
Dage om ugen 3-4

Skagenfood madkasser tilbyder denne måltidskasse til dig, der er nysgerrige på grønnere og mere bæredygtige spisevaner, men har svært ved at leve helt vegetarisk. Med Hurtig Grøn Hverdag Kassen får du 2 dage med frisk fisk, 1 dag med kød og 1 dag med en grøn vegetarret. Det er en sund og klimavenlig løsning til dig, der går op i miljø og bæredygtighed og måltidskassen er 100% økologisk.

skagenkassen

SkagenKassen

Pris 349 kr.
Min. Personer 2
Dage om ugen 2-3

Én af de mest populære måltidskasser som Skagenfood rabatkode tilbyder. Den er spækket med friske råvarer og lækre, friskfangede fisk fra danske farvande. Den indeholder lækre og velsmagende fiskeretter – klassiske såvel som nye og sunde variationer. Det er muligt at supplere SkagenKassen med et ekstra, økologisk Heat måltid. Skagenfood priser varierer naturligvis i forhold til antal personer, dage og om der til vælges Heat måltid.

skagenfood

LynKassen

Pris 461 kr.
Min. Personer 2
Dage om ugen 3

LynKassen er endnu en løsning til dig, der ønsker at sparre tid i køkkenet. Retterne har en tilberedningstid på omkring 30 minutter, og indeholder både fisk, fjerkræ og kød samt en masse lækre grøntsager og friske råvarer. Lige nu kan du nyde godt af Skagenfood tilbud. Når du opretter levering på en måltidskasse, får du 3 GRATIS leveringer af 600 gram friske rødspættefileter, hver fjerde uge i 3 måneder.

skagenfood dk

PescetarKassen

Pris 309 kr.
Min. Personer 1
Dage om ugen 3

PescetarKassen er den perfekte løsning til dig, der elsker fisk og samtidig tænker på miljøet. PescetarKassen indeholder ikke kød, du får én 100% økologisk, grøn vegetarret og 2 måltider med frisk fisk, der er fanget på bæredygtig vis i danske farvande. Lige nu kan du nyde godt af Skagenfood tilbud. Når du opretter levering på en måltidskasse, får du 3 GRATIS leveringer af 600 gram friske rødspættefileter, hver fjerde uge i 3 måneder.

Familie X-Lyn

Pris 661 kr.
Min. Personer 3
Dage om ugen 3

Næsten samme koncept som LynKassen og 20 min. Kassen. Måltidskassen der passer perfekt til den travle familie, der gerne vil spare tid i køkkenet. Kassen indeholder to måltider, der blot skal varmes op og derudover et børnevenligt måltid med fisk. Enkel og lækker løsning. Kan desuden tilkøbe frisk frugt.

Just Heat Kassen 3 x kød

Pris 384kr.
Min. Personer 2
Dage om ugen 3

Just Heat Kassen 3 x kød fra Skagenfood madkasser rammer i tre aftensmåltider mange af dine behov. Tilberedningstiden er fra 10-30 minutter, dvs. ét måltid passer perfekt til en dag, hvor det gerne må gå lidt stærkt. Måltidskassen indeholder sunde og varierede retter, blandt andet med friskfanget fisk.

FavoritKassen

Pris 376 kr.
Min. Personer 2
Dage om ugen 3

Vi har gemt det bedste til sidst. For som navnet indikerer, er FavoritKassen, den mest populære blandt Skagenfood måltidskasser. Og dette ikke uden grund. FavoritKassen er inspireret af retter fra alverdens kulinariske hjørner og er rig på smag og lækre opskrifter. Kassens opskrifter varerier mellem kød, fisk og fjerkræ. Alle råvarer følger med og er desuden 100% økologiske.

Lige nu kan du nyde godt af Skagenfood tilbud. Når du opretter levering på en måltidskasse, får du 3 GRATIS leveringer af 600 gram friske rødspættefileter, hver fjerde uge i 3 måneder.

Skagenfood Rabatkode Tilbud

Rate this page