Få flere oplysninger om installation af kodestykket fra Google Tag Manager i vejledningen Kom hurtigt i gang.

Vi har testet catering firmaer der leverer mad ud af huset i Sorø og her er den bedste…

Når det handler om mad ud af huset i Sorø er der et ret stort udvalg af leverandører. Det er lige fra slagteren om hjørnet eller et større catering firma. Men da vi prøvede os frem fandt vi dem der hedder Gaudium, de var klart de bedste madmæssigt og prismæssigt.

Mad ud af huset Sorø

Hvorfor lige Gaudium?

MAD UD AF HUSET SORØ: Den 4 år gammle Gaudium er en relativ ny spiller i catering branchen, men de har formået at skille sig ud fra andre catering firmaer med 100% fokus på eksklusiv nordisk mad. Her er hvad vi godt kunne lide om Gaudium:

 • 100% online bestilling og det er let. Ikke flere misforståelser eller besværlige telefonsamtaler.
 • De har kun 4 buffet ud af huset menuer. Da de ikke hele tiden ændrer menuen betyder det de kan leverer fremragende buffet mad hver gang.
 • Maden smager fremragende. Man kan smage friskheden af ingredienserne de bruger.
 • Fokus på Nordisk mad udviklet af anerkendt kok.
 • Let at være vært. De leverer maden direkte til døren for kun 400 kr,-  og leveringsmanden forklarer den mest optimale måde at varme maden op på.
 • Rimelige priser der starter fra kun 145 kr.- per person. Se alle priserne her.

Men der er jo ikke nogen der er helt perfekte. Så derfor deler jeg også lige hvad vi ønskede anderledes fra Gaudium da vi prøvede den Nordiske Luksusbuffet:

 • Vi fik ikke en kok med til selskabet, det kan ellers bestilles hvis man er i god tid.
 • Catering firmaet ligger i København og ikke specifikt i Sorø. Men det betød ikke meget da de leverede maden i god tid.
 • Ingen drikkevarer. Det skal man selv stå for, da deres fokus udelukkende er på maden.
mad ud af huset sorø

Max. Kuverter

500

Min. kuverter:

10

Forberedelsestid:

45 min

Pris pr kuvert:

145 kr. (se alle priser)

catering sorø

Nordisk Luksusbuffet

Varmrøget laks, unghane, friskbagt brød, sprød grøn salat, og chokaldekage.
SE PRIS OG HELE BUFFET MENU

buffet ud af huset sorø

Premium Buffet Ud Af Huset

Mør okse,  dampede perlebyg, varmrøget laks, hjemmelavet brød, og chokoladekage.
SE PRIS OG HELE BUFFET MENU

nytårsmenu ud af huset sorø

Supreme Buffet

Mør okse,  dampede perlebyg, varmrøget laks, hjemmelavet brød, og chokoladekage.
SE PRIS OG HELE BUFFET MENU

I Korte Træk
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Sjælland.
 • Nytårsmenu ud af huset Ja
 • Julebuffet ud af huset Ja
 • Færdiglavet Ja

100% Eksklusiv nordisk mad ud af huset

Gaudium har serveret mad til over 250.000 gæster på kun fire år. Det har gået stærkt for iværksætter holdet bag, som bl.a. har Birgit Aaby (kendt fra Løvens Hule) som medejer. De har et stærkt fokuseret hold af kokke som er nogle af de bedste.  Robert Fabio Petersen, en kok uddannet fra Danmarks mest anerkendte restaurant (Noma), har udformet madens DNA. Roberts ekstraordinære kvalitetssans og kendskab til det nordiske køkken, virker til at være fundamentet bag Gaudiums smagfulde retter.

Gaudium som julebuffet og nytårsmenu ud af huset i Sorø

Gaudium tilbyder naturligvis også mad til de største højtideligheder. Deres nytårsmenu ud af huset består af 4 flotte retter med blandt andet kalv, laks, chokoladekage og kransekage. Deres julebuffet består af hele 12 retter heraf andelår, rødkål, og svinesteg. Vi har hverken prøvet deres nytårsmenu ud af huset eller julebuffet så vi kan ikke 100% stå inde for dem, men hvis man ser alle de flotte anerkendte anmeldelser, så er man ikke i tvivl om, at Gaudium også her leverer varen. Det kunne nemt være en rigtig god løsning til jul eller nytår.

Virkelig tilfredse kunder

Når vi kigger på en måltidskasse eller et catering firma kigger vi også på hvad tidligere kunders oplevelser var. Da vi kiggede nærmere på Gaudiums anmeldelser fra tidligere kunder stod det ret klart at der var kvalitet bag. Deres Trust Pilot er helt oppe på 9,9 ud af 10 og ikke nok med det var det ikke til at finde nogen kunder der har været utilfredse på Facebook, Instagram, eller Twitter

Er Gaudium værd at prøve?

Svaret er et rungende JA herfra. Du kan roligt bestille Gaudium til din fest hvis du er i Sorø eller et sted på Sjælland og regne med at dine gæster bliver tilfredse. Du skal kun varme maden op i engangs beholderne maden kommer i.

Mad ud af huset fra Gaudium fungere bare og smager rigtig godt. Prøv Gaudium her.

diner transportable sorø
Rate this page