Vi tester slankemad og sund mad leveret til døren.

Den definitive guide om sund mad leveret til døren.

4 populære leverandører af sund mad til døren

Vælg den bedste sund mad med vores guide.

Forsøger du også at opnå en sundere livstil med slankere mad til dig og din familie? Nedenfor kan du læse om 4 udbydere af hurtig, slankende og sund kost. Det er langt lettere, end du troede.
Slankemad til døren

Sund Takeaway

Hos Sundtakeaway kan du få slankemad til døren, hvor alle dagens måltider bliver serveret for dig. Som navnet angiver, er retterne fra Sundtakeaway allerede tilberedt, og det eneste du skal tænke på er eventuelt at varme aftensmaden op.

Komplet og tilberedt menu

I slankepakken får du sund mad leveret til døren i form af både morgenmad, frokost, aftensmad og enkelte mellemmåltider i enten en enkelt uge eller for en måned ad gangen.

4 kernepunkter

De fire kerneprincipper for Sundtakeaways retter er kvalitet, økologi, sundhed og smag.

I stort omfang hænger de 4 punkter sammen, da økologiske råvarer har en tendens til at udvikle mange naturlige antioxidanter og desuden ikke er fyldt med giftige pesticider. Både kvalitet, sundhed og smag gavnes derfor af økologien.

Øvrige Take-aways

Du kan også tilføje andre takeaway-pakker til din primære måltidskasse.

Detox juice-pakken giver dig 3 forskellige grøntsags- og frugtjuicer, som med sine ingrediensers naturlige kvaliteter renser og fornyer kroppens celler.

Vegetarkassen fås både som slankevariant eller helt almindelig menu uden kød.

Du kan også bestille en familiepakke fra Sundtakaway, hvor du får sund mad til døren i form af aftensmad til hele familien. Her har du mulighed for at fravælge både fisk og svinekød, hvis det skulle være nødvendigt.

Næringsindhold

For alle Sundtakeaways måltidskasser er ernæringsgrundlaget inspireret i de officielle næringsanbefalinger og kostråd fra sundhedsstyrelsen.

Vurdering: skønt endelig at have mulighed for at købe takeaway uden at skulle bekymre sig for, om der skulle mangle næringsstoffer eller at blive bombarderet med mættede fedtstoffer.

sund mad leveret til døren
Sund Takeaway i korte træk
 • Vurdering 9 ud af 10
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
 • Økologisk hovedsageligt
sund mad til døren
 • Vurdering 5 ud af 10
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
 • Økologisk nej
Motivation leveret til dig

Fitnesskassen

Fitnesskassen er en pakke fyldt med kosttilskud og sunde snacks.

Formålet er at gøre det lettere for dig at opnå resultater i træningscenteret eller bare i det hele taget at opnå en sundere og mere aktiv livsstil.

Indhold

Du får 5 til 12 produkter med Fitnesskassen, som kan bestå af eksempelvis proteinbarer, måltidserstatninger, proteinrige drikke og sunde snacks.

Alle produkterne er dansk godkendte produkter af allerhøjeste kvalitet!

Hver måned ser pakken anderledes ud, så du ikke bliver træt af at modtage det samme indhold igen og igen.

Er god til alle

Det er vigtigt at være opmærksom på, at fitnessKassens indhold ikke kun er til fitness-entusiaster og folk som går op i at træne kroppen. Alle kassens produkter kan gavne enhver person, som gerne vil give sin krop et sundt energispark og hjælpe den på vej til at opbygge både celler og muskler samtidigt med, at det overskydende fedt lettere preller af.

Rabat

Ved første bestilling af fitnesskassen får du 100 kroners rabat.

Vurdering: Fitnesskassen er en rigtig god løsning til at komme i gang med at opnå sine ønskede mål – om det så er vægttab eller større muskelmasse. Og så er det en oplagt mulighed at blive fortrolig med de forskellige kosttilskud, som findes på det danske marked.

Sundhed leveret til døren

Simple Feast

Simple Feast er en super simpel løsning inden for sund mad leveret til døren.

Du har muligheden for at vælge imellem to måltidskasser: vegetarisk eller vegansk.

3 dage uden tilberedning

Tre dage om ugen kan du spise denne slanke og grønne mad fra Simple Feast, som er lige til at tage ud af indpakningen og servere. I største omfang skal du kun opvarme en del af retten eller tilføje dressing til salaten.

Økologisk og nærende

Råvarerne fra Simple Feast er 100% økologiske, hvilket er et bevist valg fra selskabets side for at sikre en sundere tilværelse for både sine kunder men også for planeten.

Retterne er sammensat af ernæringseksperter, som sørger for at de kødfrie retter ikke mangler hverken proteiner eller jern. Både børn og voksne kan altså trygt henlade sig til denne fast food 3 dage om ugen.

Tab dig

Retterne fra Simple Feast er ikke tænkt som en mulighed for at få slankemad til døren, men resultatet er i sidste ende det samme. Den grøntsagsbaserede kost med kun få mættede fedtstoffer giver dig stor sandsynlighed for at slippe af med overskydende kilo.

Vurdering: Simple Feast er først og fremmest en alletiders løsning for både vegetarer og veganere for at få sund mad til døren. For kødspisere er Simple Feast en inspiration til en grønnere livsstil.

Simple Feast i korte træk
 • Vurdering 7,5 ud af 10
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
 • Økologisk ja
 • Rabatkode INTRO25 (anvend her)
 • Vurdering 8,5 ud af 10
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
 • Økologisk ja
 • Gratis gave Hent den her.
Grøn inspiration til middagsbordet

Aarstiderne

Aarstiderne er de absolutte konger, når det gælder sund mad leveret til døren. Med et udvalg på 13 forskellige måltidskasser, er det nemt at finde den som passer til dig, din familie og jeres behov, også når I ønsker en sundere hverdag.

100% økologi

Alle kasserne består af 100 % økologiske råvarer med masser af grøntsager, men hvis det skal være ekstra sundt så kig nærmere på enten en af Slankekasserne eller LowCarb-kassen.

LowCarb og Slankekasse

Som navnet hentyder til er LowCarb-Kassen med et lavt indhold af kulhydrater, som jo generelt er en af de primære årsager til overvægt. Kassen er også velegnet til gluten-allergikere.

Du kan vælge slankekasser fra Aarstiderne som dækker din aftensmad, morgenmad eller alle dagens måltider. Retterne er udviklet med et minimum af kalorier og retter sig samtidigt efter sundhedsstyrelsens kostråd.

Vurdering: Det er lækkert at kunne få sund mad leveret til døren med et overraskende og varieret indhold.

Sund Mad Leveret Til Døren [Slankemad]
5 (100%) 2 vote[s]