De Mest Populære Måltidskasser 1 Person


Du er single og vil have nem og hurtig mad. Så er måltidskasser til 1 person svaret.


Som single kan det med at lave aftensmad, hurtigt forvandle sig til en gang leverpostejsmadder, eller en tallerken pasta med ketchup. Ikke ligefrem hverken særligt inspirerende eller nærende.

Vil du gerne have et ordentligt og nærende måltid mad hver aften, som du ikke skal bruge lang tid på at tilberede? Så læs med her, vi kigger på måltidskasser til singler og vurderer dem på pris, sund kost, og hvor tidsbesparende de er.

Måltidskasser 1 Person


Aarstiderne - Stort udvalg af måltidskasser til singler


Aarstiderne har et udvalg på 12 forskellige måltidskasser til 1 person.

Er du den som godt kan lide at stå lang tid i køkkenet og udvide dine madkundskaber? Eller foretrækker du at få madlavningen overstået, så der er tid til andre aktiviteter?

Sundere mad

Aarstiderne har med 500KalorierKassen udviklet en måltidskasse med fokus på kalorier og sundere kost, som du kan bestille fra 3 til 5 dage om ugen.

Du skal være forberedt på at stå i køkkenet mellem 35 og 45 minutter, for Aarstiderne har det generelt ikke med at servere færdiglavede retter.

Du får fra 88 kr pr. aften (inden introrabat) udførlige opskrifter til varierende aftensmåltider, som mætter godt og er fulde af smag, og som i gennemsnit kun indeholder 500 kalorier pr. måltid.

Du får hurtigt lært mange sunde opskrifter fra de sunde måltidskasser som 1 person let kan tilberede til sig selv eller andre.

Aarstiderne måltidskasse til 1 person, er derfor et godt valg til dig, som ønsker sund kost og gode råvarer.

Den hurtige kasse

KvikKassen er den ekstra hurtige og nemme måltidskasse fra Aarstiderne.

Retterne indeholder råvarer i form af nemme grøntsager og velkendte fisk- og kødudskæringer.

Der er skåret ned på antallet af råvarer i hver ret, så du i løbet af kort tid og med få ingredienser kan tilberede din mad.

Mellem 20 og 30 minutter er nok til at lave retterne fra Kvikkassen helt fra bunden.

Kvikkassen koster 106 kr. per aften (inden introrabat) for 3 aftener om ugen for 1 person. Se den her

Ekstra økovarer med i kassen

Aarstiderne har specialiseret sig i økologi, og det er ikke kun måltidskasser til 1 person, som du kan benytte dig af.

Bestil for eksempel økologisk brød med, når du alligevel bestiller din måltidskasse. Eller mejeriprodukter, frugt og lækre grøntsagsjuice. Alt sammen økologisk og for samme leveringspris.

Mad til

1-5 personer

Tid i køkkenet

15-45 min.

Måltider til

5 dage dage

Pris pr. måltid

41-75 kr.
(se priser)

Er den værd at prøve?

Aarstiderne udmærker sig med sit store og brede udvalg af økologiske varer og måltidskasser. Der er stor mulighed for at finde den helt rigtige måltidskasse her, hvis du er single og har brug for nemmere madlavning i løbet af ugen, hvor opskrifter og råvarer kommer lige til døren.

Endelig vurdering: Den billigste måltidskasse kan findes her, mens den samtidig er sund med god smag. Den er bestemt værd at prøve.

Prøv Aarstiderne i dag

I korte træk

 • Til Leverandør
 • Leveringsområde: Hele Danmark
 • Økologisk? Ja
 • Vegetariske retter? Ja
 • Veganske retter? Ja
 • Færdiglavet retter? Nej
 • Glutenfri retter? Ja
 • God til vægttab? Ja
 • Bedst egnet til: Singler, par og børnefamilier
 • Rabat? Ja, 25%

Betterfeast - Måltidskasser til 1 person


Betterfeast har flere valgmuligheder, men deres grundkoncept baserer sig på at gøre det nemt for den travle dansker, enten som familie eller som 1-2 personer.

Retterne fra Betterfeast er allerede tilberedt, så det eneste du skal tænke på er, at varme maden op. Deres måltidskasser med færdigretter til 1 person, er derfor et oplagt valg af mad til dem, som ikke har behov for at lave mad til flere personer i husstanden.

Desuden kan du få mad leveret til hele dagen, morgen, middag og aften, samt evt. mellemmåltid.

Det gør Betterfeast ideelt for personer, som ønsker at tabe sig eller træner. Det hele er gjort klar, og der er ikke så meget man skal planlægge og tænke på, i forhold til måltiderne. Et oplagt valg også, for dem som ønsker slankekasse til 1 person.

Hverdagskassen

Den billigste måltidskasse med hverdagsretter, til morgen, middag og aften, samt mellemmåltider. Prisen er helt ned til under 50 kr. per måltid, og så skal du endda ikke gøre andet end at tage maden ud af køleskabet og varme den!

Vægttabskassen

Har du et ønske om at tabe dig, spiller både kost og motion en stor rolle?

Med Betterfeasts vægttabskasse bliver det lettere for dig at opretholde en sund kost i en travl hverdag.

Vægttabskassen tager højde for om du er mand eller kvinde og sørger for at dosere det det anbefalede kalorieindtag samt den rette mængde mad, fra forskellige fødevaregrupper

Mad til

1-10 personer

Tid i køkkenet

5 min.

Måltider til

3-5 dage dage

Pris pr. måltid

42 kr.
(se priser)

Skagenfood - Måltidskasser til en person


Vil du gerne spise mere fisk, men ikke altid de samme 3 opskrifter, som du altid tilbereder?

Skagenfood har 5 forskellige måltidskasser, der egner sig til single personer. Fælles for alle sammen er, at de indeholder fisk og grønt.

Alle grøntsager fra Skagenfood er økologiske, og fisken er fanget under kontrollerede forhold.

Ekstra Grøn Hverdag Måltidskassen

Hvis du gerne vil skære lidt ned på kødet og samtidigt spise fisk flere dage om ugen, så er Ekstra Grøn Hverdag Måltidskassen et oplagt valgt til dig.

Du kan modtage Ekstra Grøn Hverdag Kassen i single-størrelse til enten 3 eller 4 dage om ugen fra 121 kr. per måltid.

Retterne er nemme at tilberede med den tilhørende opskrift, og de tager ikke længere end 30 minutter og ofte mindre tid at gøre klar til servering.

Kødfri dag og masser af fisk

Ekstra Grøn Hverdag Kassen består altid af én dag uden kød, én dag med kød og to dage med fisk. På den måde får du let skåret ned på kødet samtidigt med, at får mere af den sunde fisk.

Pescetar Måltidskassen

Vil du gerne skære helt ned på kødet eller i hvert fald flere dage om ugen? Pescetarkassen giver dig 3 dage med lækre fiske- og vegetarretter.

Spændende fiskeretter

For 111 kr. per aften bliver du præsenteret for nye fiskeoplevelser med råvarer i form af pivfriske fisk. Fisken er fanget hovedsageligt i danske farvande og under kontrollerede forhold somregel af de mindre og mere skånsomme danske fiskekuttere.

Let tilberedning

For at du som single ikke skal stå lang tid i køkkenet, er tilberedningstiden skåret ned til 30 minutter og til tider mindre.

Du får opskrifter til måltidskasser 1 person let kan følge, hvor alle ingredienser følger med heriblandt eventuelle mejeriprodukter.

Just Heat Kassen i 2 varianter

I Skagenfoods Just Heat kasser får du færdigretter, som er lige til at spise efter opvarmning og tilberedelse af tilbehøret. Kasserne fås til 1 person, og koster 131 kr. per kuvert.

600 Kcal. Kassen

Denne 600 Kcal måltidskasse er ideel for dig, der ønsker at kontrollere dit daglige kalorieindtag mellem 500-600 kalorier og ønsker at spise balanceret ifølge T-modellen, hvor halvdelen af tallerkenen er grøntsager, en fjerdedel grove kulhydrater, og en fjerdedel protein. Dette sikrer et næringsrigt måltid uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Kassen tilbyder en varieret menu med fisk, kød, og vegetarretter, hvilket gør den perfekt til den bevidste single eller hvis du er den eneste i husstanden, der ønsker disse specifikke måltider.

Mad til

1-5 personer

Tid i køkkenet

30 min.

Måltider til

1-4 dage

Pris pr. måltid

Fra 53 kr.
(se priser)

Er den værd at prøve?

Som single kan man godt mangle inspiration til at kræse alt for meget om maden, og især det med at udforske nye opskrifter med fisk.

Skagenfood er en hjælpende hånd til den sunde madlavning, og giver helt nye fiskeoplevelser hver uge, som man ikke anede eksisterede .

Endelig vurdering: En lækker, sund og nem erstatning til traditionelle kødretter. Den bedste single måltidskasse til dem der elsker fisk.

Prøv Skagenfood i dag

I korte træk

 • Til Leverandør
 • Leveringsområde: Hele Danmark, undtagen ikke-brofaste øer
 • Økologisk? Ja
 • Vegetariske retter? Ja
 • Veganske retter? Nej
 • Færdiglavet retter? Nej
 • Glutenfri retter? Nej
 • God til vægttab? Ja
 • Bedst egnet til: Fiskeglade, singler og par
 • Rabat? 3 x 25%
5/5 - (1 stemmer)