Det bedste fitness mad leveret til døren.

Den definitive guide til fitness kasser leveret til døren. 

De 3 Bedste Leverandører af Fitness Mad Levering

Få en hjælpende hånd i træningen af din krop

En god fitness starter med den rette kost.  Når du vil have din krop i form og samtidigt styrke din muskulatur, er det vigtigt, at du spiser masser af fibre, masser af proteiner og ikke alt for mange kalorier.  Vi har fundet 3 måltidskasser frem, som kan hjælpe dig på vej til en bedre fysik. 

Fitness Mad Leveret til Døren

100% Vegetar

Simple Feast

Simple Feast er ikke en direkte fitness mad levering, men du kan sagtens bruge deres måltidskasse i sammenhæng med dit arbejde for at opnå en bedre fitness.

Konceptet er det mest simple, som du finder inden for måltidskasser, men det har samtidigt nogle holdbare principper.

Uden kød, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler

Valgmulighederne inden for måltidskasser hos Simple Feast begrænser sig til 2 forskellige: Vegetarisk og vegansk.

Måltiderne består altid af et varmt element, salat, brød, dip og lignende. Maden er sammensat med hensyn til de anbefalede mængder af næringsindhold fra sundhedsstyrelsen.

Til fitnessformål er de plantebaserede måltider gode, fordi du skærer ned på kalorieindtaget og samtidigt får en masse fibre. Da de kun leveres 3 dage om ugen, kan du nemt supplere med magert kød eller fisk til andre aftensmåltider.

Personer

2-5

Mad på:

0 timer 5 min

Maks dage per uge:

3

Pris pr måltid:

73 kr. (se alle priser)

I Korte Træk
 • Vurdering 7,5 ud af 10
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
 • Økologisk Ja
 • Rabatkode INTRO25 (anvend her)

Økologisk og bæredygtigt

Du får 100 % økologisk mad, når du bestiller fra Simple Feast. Retterne indeholder heller aldrig hverken konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer.

Indpakningsmaterialerne er også nøje valgt med henblik på miljøet, og for eksempel vil du se, at i stedet for plastikbøtter anvendes der PLA, som fremstilles af naturlige restfibre og uden brug af fossile brændstoffer.

 

Mad i en fart

Simple Feast skåner dig for madlavningen og brug af tid i køkkenet. Retterne tager kun 5 minutter at tilberede, fordi de som regel bare skal opvarmes eller have dressingen blandet i salaten.

Er den værd at prøve?

Hvis du generelt kæmper med at få spist nok grøntsager, så er Simple Feast en lækker og nem måde at få lidt ekstra grønt i løbet af ugen.

Måltiderne er en god supplering til en fitnessvenlig kost, og det er helt klart en luksus kun at skulle bruge 5 minutter i køkkenet de få dage om ugen, hvor måltidskassen kommer.

Endelig vurdering: fiberrig mad til travle mennesker som ønsker at komme i bedre form. Prøv den her.

Grøn inspiration til middagsbordet

Aarstiderne

De fleste har hørt om Aarstiderne og deres måltidskasser en eller flere gange før.

De er kendte for at være 100 % økologiske og at have et stort udvalg af mange typer måltidskasser; lidt til enhver smag.

Fitness kasse?

I fitnessrelation har Aarstiderne også flere muligheder at byde på. Især Slankekasserne og LowCarb kassen giver dig rigtig lækker fitness mad leveret til døren.

Som navnene antyder, så er både slankekasserne og LowCarb kassen fedtfattige og næsten uden kulhydrater. De kan indeholde både kød, grøntsager og fisk, men det er altid af den fedtfattige slags, som indeholder flere proteiner og næringsstoffer end fedt og kulhydrater.

Personer

1

Mad på:

30-40 min

Maks dage per uge:

5

Pris pr måltid:

56 kr. (se priser)

I Korte Træk
 • Vurdering 8,5 ud af 10
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
 • Økologisk ja
 • Gratis gave Hent den her.

24/7

Fitness og en stresset arbejdsuge går ikke altid hånd i hånd. Aarstiderne har en ”24/7 Slank” måltidskasse, som tager sig af alt, hvad du har brug for at spise i løbet af hele arbejdsugen.

Du får fitness mad leveret til døren, som både indeholder morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider.

Alt indholdet i kassen er vægtet i forhold til sundhedsstyrelsens anbefalinger for det daglige næringsindtag, så selvom maden er kaloriefattig, indeholder den også de nødvendige proteiner, vitaminer og næringsstoffer, som du selvfølgelig ikke må mangle.

Ekstra råvarer Du kan vælge at tilføje både ekstra grøntsager, frugt og kolonialvarer til din bestilling fra Årstiderne. Alle varer er naturligvis økologiske.

Bæredygtighed

Igennem hele processen fra jord til bord måler Årstiderne hvor meget CO₂, der bliver udledt. Med disse målinger arbejder de konstant mod at gøre CO₂-udslippet stadigvæk mindre i form af justeringer inden for transporten, emballagen og energiforbruget. Årstiderne undlader bevidst at transportere udenlandske råvarer med fly, da dette er den mest miljøskadende transportmetode, som findes. I stedet transporteres mange af råvarerne med skib eller de bliver kørt i tog eller lastbil.

Er den værd at prøve?

Aarstidernes fitness mad levering er et redskab til at opnå en bedre fitness, og selvom kaloriefattig mad naturligvis ikke er alt, hvad der skal til for at komme i bedre form, så er det helt klart en start. Du kan jo altid tilføje ekstra proteintilskud ved siden af.

Endelig vurdering: gode råvarer og kaloriefattig fitness mad leveret til døren, Prøv den her.

Måltidskassen fra

Fitness Kassen

Har du brug for en hjælpende hånd til opbygningen af din muskelmasse?

Selvom du træner hver eneste dag, kan det være virkelig svært at opnå en synlig forskel i din muskelmasse. Det grundlæggende ernæringsprincip i din fysiske træning er de der mega vigtige proteiner, og som du sikkert godt ved, kommer du ikke til at se de store resultater i din fysik, medmindre du tager indtaget af proteiner seriøst.

FitnessKassen er en nem måde at gøre arbejdet med din krop langt lettere og mere effektivt.

fitness mad

Personer

1

Mad på:

0 min

Maks dage per uge:

1 gang om måneden

Pris pr måltid:

169 kr. (se alle priser)

I Korte Træk
 • Vurdering 6 ud af 10
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
 • Økologisk Nej

Hvad indeholder kassen?

Du får tilsendt en kasse med 5-12 produkter, som er fitness-relaterede. Ikke alle produkterne er dog spiselige!

Et eksempel på indholdet i en fitness kasse kan være: proteinbarer, naturlige snacks, energidrikke, proteinvand, t-shirts, sokker, træningselastikker og lignende.

Fra troværdige leverandører

Problemet med ukendte proteinprodukter, som dem du let kan finde på internettet, er, at de kan indeholde kontaminerede stoffer som f.eks. anabolske steroider. Du ønsker ikke at dope dig selv, og derfor er det også vigtigt, at du får dine tilskud fra troværdige mærker.

FitnessKassen sender kun produkter fra dansk godkendte mærker. Det kan for eksempel være

Proteinbarer fra Quest Nutrition, Betterbar og bodylab. Snacks fra danske RAWBITE, og energidrikke og lignende fra f.eks. NOCCO, LinusPro og Nutramino.

Mange af produkterne i kassen indeholder Whey Isolate (valleprotein), som er den reneste form for mælkeprotein.

Der er også flere produkter helt uden laktose og gluten.

Hvor ofte får jeg FitnessKassen?

FitnessKassen bliver sendt en gang om måneden. Der er ingen binding på kassen, og du kan sagtens bestille for en enkelt måned og så afbestille derefter.

Er den værd at prøve?

Du behøver ikke at være fitness-fanatiker for at få glæde af FitnessKassens indhold, for de lækre godbider og mellemmåltider gavner lige meget tykke som tynde.

Kassen er også en alletiders introduktionspakke til dem, som ikke kender de forskellige typer proteintilskud og fitnessprodukter men faktisk gerne vil sætte sig ind i emnet.

Endelig vurdering: hvis du går bare en lille smule op i fitness, bør du forkæle dig selv med denne kasse.  Prøv den her.

Nu er det din tur…

Nu kunne jeg godt tænke mig at høre fra dig,.. Hvilken måltidskasse eller leverandør har du tænkt dig at prøve? Er dit mål at spise sundere? Eller måske vil du bare skabe mere tid i din hverdag. Del endelig dine tanker ved at skrive en kommentar.

0 kommentarer

Bedøm