De bedste
grøntsagskasser leveret
til døren

Se de bedste grøntsagskasser

Vurdering af populære grøntsagskasser leveret til døren


Vælg den bedste grøntsagskasse med vores guide


Denne lille grøntsagskasseguide er til dig, som ønsker, ja, mere grønt i din hverdag. Nogle grøntkasser er supplering til din aftensmad, mens andre hjælper dig med grønt til mellemmåltiderne. Desuden kan du læse om spændende frugtkasser med eksotiske varianter. Hver leverandør har sin egen holdning til økologi, bæredygtighed og kvalitet af en god grøntsagskasse!

Aarstiderne - Gnavegrønt & Lille Grøntkasse


Gnavegrønt kasse

Denne grøntsagskasse fra Aarstiderne (se priser) indeholder altid minimum 3,8 kg lækre grøntsager, som hele familien kan gnave løs på. Med indholdet af denne kasse er det nemt at få mere grønt til både pauser, mellemmåltider, madpakker, middagsbordet og eftermiddagssnacken. Kassen består af små håndlette grøntsager, lige til at tage med på vejen.

Uden tilberedelse

Med Aarstidernes grøntsagskasser leveret til døren slipper du for at stå i lang tid i køkkenet og tilberede salater og andet grønt. Der er heller ikke brug for store køkkenmaskiner eller rivejern.

Grøntsagerne er perfekte til den gnaveglade familie, hvor både store og små kan spise med, da der altid er lidt for en hver smag.

Og så er det hele økologisk, enten fra Danmark eller importeret fra andre lande, hvor grøntsagerne er i sæson.

For eksempel kan gnavegrøntkassen indeholde: gulerødder, rød peberfrugt, cherrytomater og små agurker. Gnavegrøntkassen koster 153 kr.

Vurdering

Det er genialt, især til børnefamilier, at sunde snacks altid er ved hånden. Og så er det oven i købet økologisk. Prøv den her.

Lille grønt kasse

Her får du en håndsrækning til den sunde aftensmad. Den lille grøntkasse indeholder 6 til 8 forskellige grøntsager af alle typer; nogle kan spises rå, mens andre først skal tilberedes.

Grøntsager i sæson

Kassen indeholder altid salat eller krydderurter og ofte vil tomater og agurker også være en del af indholdet.

Grøntsagskassen byder på et udbud af sæsonens bedste grøntsager – og de er, som resten af årstidens produkter, alle sammen økologiske.

I denne kasse har du grønt nok til typisk 2-3 personer. Kassen koster 190 kr.

Og mere grønt endnu

Aarstiderne har et stort udvalg af økologiske varer, og du kan på deres hjemmeside købe alt fra brød, olie og kaffe til quinoa, chokolade, æblejuice og selvfølgelig frugt og grønt. Du behøver ikke nødvendigvis købe en hele kasse med grønt men kan også vælge at bestille for eksempel en pose med økologiske æbler eller blommer. Eller et enkelt kilo søde små tomater.

Aarstiderne har også frugtkasser og kasser med blandet frugt og grøntsager. Så det er bare med at lade ganen, og maven, bestemme.

Vurdering

Denne grøntsagskasse er et lille skub mod en mere varieret madlavning. Det er hyggeligt at få tilsendt en kasse med overraskende grøntsager af god økologisk kvalitet. Prøv den her, og se også andre frugt – og grøntkasser.

Aarstiderne i korte træk

  • Vurdering 8 ud af 10
  • Til leverandør
  • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
  • Økologisk Ja
  • Rabatkode 30% (anvend her)

Skagenfood - Frugt & Grønt


Skagenfood (se priser) er en virksomhed, som lægger stort fokus på bæredygtighed i form af miljøhensyn og økologi. Selvom fiskeindustrien fylder en stor plads i deres hjerte, tilbyder Skagenfood også en grøntkasse, som er spækket med både frugt og grøntsager.

Du finder hovedsageligt danske råvarer i kassen, men udenlandsk frugt og grønt bliver ikke undladt, når det drejer sig om at tilføje lidt ekstra krydderi til en varieret grøntsagskasse. Årstidens udvalg af grønt er i fokus, og det er altsammen økologisk.

Du kan vælge mellem flere forskellige frugt og grøntkasser. Vælg fx en lille Frugt & Snack kasse, som koster 114 kr eller Frugt & Snack Kassen XL som koster 186 kr.

Andre grønne kasser

Udover de regelmæssige grøntkasser og måltidskasser, som alle er pakket med ens indhold, kan du fra Skagenfoods også bestille Madspildkassen. Denne kasse består af det overskydende frugt og grønt, som ikke er blevet solgt og pakket i de konventionelle kasser. For ikke at skulle smide restgrønten ud har du mulighed for at bestille denne kasse, som hver gang er fyldt med overraskelser i form af grøntsager og frugt. Prisen er 160 kr.

Derudover byder Skagenfoods også på en Avokadokasse, en Pink grape kasse eller  Frugtkassen med blandede lækre frugt. Altsammen økologisk og Lækkert.

Vurdering

Du får i Skagenfoods “Frugt & Grønt Kassen” økologisk, god og bæredygtig kvalitet hele vejen igennem. Lige såvel gælder det med deres øvrige måltidskasser, hvor det også handler om fisk, kød og andre råvarer.

Grøntsagskassen fra Skagenfoods er årstidsbestemt men varieret.

Hvis du alligevel skulle få lyst til lidt ekstra eventyr, er de øvrige grønne kasser en oplagt mulighed.

Skagenfood i korte træk

  • Vurdering 9 ud af 10
  • Til Leverandør
  • Leveringsområde Hele Danmark undtage ikke-brofaste øer.
  • Økologisk Ja

Grøntsagskasser onlineHvilken grøntkasse er så den bedste?

Så er det bare op til dig selv at beslutte, til hvilket formål du gerne vil bestille den grønne kasse? Har du brug for ekstra grønt til aftensmaden? Eller lidt ekstra supplering til dine børns mellemmåltider? Vil du gerne overraskes med indholdet af din gøntkasse, eller vil du selv have kontrol over, hvad du modtager?

Fælles for alle leverandørerne er, at du kan få grøntsager leveret til døren som en engangsbestilling eller som et grøntsagskasse abonnement.

De forskellige grøntkasser har forskellige fordele og ulemper og for at gøre det nemmere for dig at bestille, får du her en hurtig opsumering:

Vil du bruge mindre tid på madlavning? Så læs vores guide om måltidskasser 1 person og sunde måltidskasser.

5/5 - (1 stemmer)