De bedste grøntsagskasser leveret til døren.

Den definitive guide til grøntsagskasser. Køb dine økologiske grøntsager online.

Vurdering af populære grøntsagskasser leveret til døren

Vælg den bedste grøntsagskasse med vores guide.

Denne lille grøntsagskasseguide er til dig, som ønsker, ja, mere grønt i din hverdag. Nogle grøntkasser er supplering til din aftensmad, mens andre hjælper dig med grønt til mellemmåltiderne. Desuden kan du læse om spændende frugtkasser med eksotiske varianter. Hver leverandør har sin egen holdning til økologi, bæredygtighed og kvalitet af en god grøntsagskasse!

Gnavegrønt & Lille Grøntkasse

Aarstiderne

Gnavegrønt kasse

Denne grøntsagskasse fra Aarstiderne (se priser) indeholder altid minimum 3,8 kg lækre grøntsager, som hele familien kan gnave løs på. Med indholdet af denne kasse er det nemt at få mere grønt til både pauser, mellemmåltider, madpakker, middagsbordet og eftermiddagssnacken. Kassen består af små håndlette grøntsager, lige til at tage med på vejen.

Uden tilberedelse

Med Årstidernes grøntsagskasser leveret til døren slipper du for at stå i lang tid i køkkenet og tilberede salater og andet grønt. Der er heller ikke brug for store køkkenmaskiner eller rivejern.

Grøntsagerne er perfekte til den gnaveglade familie, hvor både store og små kan spise med, da der altid er lidt for en hver smag.

Indhold

– Og så er det hele økologisk, enten fra Danmark eller importeret fra andre lande, hvor grøntsagerne er i sæson.

For eksempel kan gnavegrøntkassen indeholde: gulerødder, rød peberfrugt, cherrytomater og små agurker. Gnavegrøntkassen koster 153 kr.

Vurdering

Det er genialt, især til børnefamilier, at sunde snacks altid er ved hånden. Og så er det oven i købet økologisk. Prøv den her.

Lille grønt kasse

Her får du en håndsrækning til den sunde aftensmad. Den lille grøntkasse indeholder 6 til 8 forskellige grøntsager af alle typer; nogle kan spises rå, mens andre først skal tilberedes.

Grøntsager i sæson

Kassen indeholder altid salat eller krydderurter og ofte vil tomater og agurker også være en del af indholdet.

Grøntsagskassen byder på et udbud af sæsonens bedste grøntsager – og de er, som resten af Årstidens produkter, allesammen økologiske.

I denne kasse har du grønt nok til typisk 2-3 personer. Kassen koster 190 kr.

Og mere grønt endnu

Årstiderne har et stort udvalg af økologiske varer, og du kan på deres hjemmeside købe alt fra brød, olie og kaffe til quinoa, chokolade, æblejuice og selvfølgelig frugt og grønt. Du behøver ikke nødvendigvis købe en hele kasse med grønt men kan også vælge at bestille for eksempel en pose med økologiske æbler eller blommer. Eller et enkelt kilo søde små tomater.

Årstiderne har også frugtkasser og kasser med blandet frugt og grøntsager. Så det er bare med at lade ganen, og maven, bestemme.

Vurdering

Denne grøntsagskasse er et lille skub mod en mere varieret madlavning. Det er hyggeligt at få tilsendt en kasse med overraskende grøntsager af god økologisk kvalitet. Prøv den her.

Aarstiderne i korte træk
 • Vurdering 8 ud af 10
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
 • Økologisk Ja
 • Gratis gave Hent den her.
Den Grønne Asparges i korte træk
 • Vurdering 6 ud af 10
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtage ikke-brofaste øer.
 • Økologisk Ikke altid
 • Rabatkode madglæde (anvend her)
Grøntkassen

Den Grønne Asparges

Hos Den Grønne Asparges (se priser) får du hver uge grøntsagskasser leveret til døren med blandede grøntsager og krydderurter. Indholdet er valgt ud fra sæsonen og kommer både fra Danmark og udlandet.

Bæredygtighed og værdier

Hvis du søger økologi, er Den Grønne Asparges ikke svaret, da økologi ikke er den største prioritet hos dem. Til gengæld bliver lokale råvarer vægtet, når det er muligt. Når råvarerne er lokale, er forureningen ved transporten mindre – og grøntsagerne er friskere.

Den Grønne Asparges’ fokus med sin service af grøntsagskasser er, at lette hverdagen for par og familier, som herved slipper for at skulle ud og lede efter råvarer af god kvalitet.

Du kan vælge imellem en stor eller lille grøntsagskasse, som henholdsvis koster 130 og 160 kr.

Levering

Den Grønne Asparges har sit hovedcenter i Århus. Levering af grøntkasser i Århus-området foregår mandag eftermiddag mellem kl. 12-16. I resten af landet leveres tirsdag mellem 8-17.

Vurdering

Det sjove ved at få grøntsagskasser leveret til døren er, at du bliver udfordret til at finde på retter, hvor de ugentlige grøntsager passer ind.  Eneste minus er at økologien ikke er konstant. Den grønne Asparges’ grøntsagskasse, økologisk eller ej, kan være en motivation til en mere kreativ madlavning. Prøv den her.

Dagligvarer Grønt

Coop

Her finder du dine økologiske grøntsager online. Det er næsten som at besøge din lokale grønthandler, hvor du selv vælger fra alle hylder og putter i kurven. Coops hjemmeside (se priser) har et kæmpe og meget overskueligt udvalg af alverdens frugt og grønt.

Du har mulighed for at vælge ud fra flere kategorier. Blandt andet kan du vælge, om du vil se på økologiske grøntsager, om det skal være af dansk oprindelse, og om det skal være fra nogen speciel producent eller for eksempel have nøglehulsmærket.

Levering

Leveringsdag og tidspunkt afhænger af dit lokalområde, og du kan ved at indtaste dit postnummer på Coops hjemmeside se nærmere information.

Minimumskøb

For at få sendt en grøntkasse fra Coop skal du mindst købe for 500 kr eksklusiv fragt. Hvis du køber for 800 kr får du rabat på leveringen, og hvis du bestiller for 1200 kr er leveringen helt gratis.

Vurdering

Det er praktisk at kunne købe både konventionelle og økologiske grøntsager online, og du sparer en masse tid og besvær. Det kan både have fordele og ulemper selv at skulle vælge indholdet i grøntkassen; hvis du foretrækker at blive overrasket og at slippe for at tage stilling til valget af grøntsager, bør du nok vælge en anden kasse fra eksempelvis Aarstiderne. – Hvis du derimod har brug for selv at kunne styre indholdet fra ende til anden, så er Coop kassen god til dig. Prøv den her.

Coop i korte træk
 • Vurdering 7 ud af 10
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtage ikke-brofaste øer.
 • Økologisk Valgfrit
Skagenfood i korte træk
 • Vurdering 9 ud af 10
 • Til Leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtage ikke-brofaste øer.
 • Økologisk Ja
Frugt & Grønt

Skagenfood

Skagenfood (se priser) er en virksomhed, som lægger stort fokus på bæredygtighed i form af miljøhensyn og økologi. Selvom fiskeindustrien fylder en stor plads i deres hjerte, tilbyder Skagenfood også en grøntkasse, som er spækket med både frugt og grøntsager.

Du finder hovedsageligt danske råvarer i kassen, men udenlandsk frugt og grønt bliver ikke undladt, når det drejer sig om at tilføje lidt ekstra krydderi til en varieret grøntsagskasse. Årstidens udvalg af grønt er i fokus, og det er altsammen økologisk.

Du kan vælge enten en lille grøntkasse, som koster 209 kr eller en stor grøntkasse som koster 279 kr.

Andre grønne kasser

Udover de regelmæssige grøntkasser og måltidskasser, som alle er pakket med ens indhold, kan du fra Skagenfoods også bestille Madspildkassen. Denne kasse består af det overskydende frugt og grønt, som ikke er blevet solgt og pakket i de konventionelle kasser. For ikke at skulle smide restgrønten ud har du mulighed for at bestille denne kasse, som hver gang er fyldt med overraskelser i form af grøntsager og frugt. Prisen er 160 kr.

Derudover byder Skagenfoods også på en avocadokasse, en grapefrugtkasse og tropisk PLUS-kasse med blandede tropiske frugter. Altsammen økologisk og Lækkert.

Vurdering

Du får I Skagenfoods grøntsagskasse økologisk, god og bæredygtig kvalitet hele vejen igennem. Lige såvel gælder det med deres øvrige måltidskasser, hvor det også handler om fisk, kød og andre råvarer.

Grøntsagskassen fra Skagenfoods er årstidsbestemt men varieret.

Hvis du alligevel skulle få lyst til lidt ekstra eventyr, er de øvrige grønne kasser en oplagt mulighed.

Hvilken grøntkasse er så den bedste?

Så er det bare op til dig selv at beslutte, til hvilket formål du gerne vil bestille den grønne kasse? Har du brug for ekstra grønt til aftensmaden? Eller lidt ekstra supplering til dine børns mellemmåltider? Vil du gerne overraskes med indholdet af din gøntkasse, eller vil du selv have kontrol over, hvad du modtager?

De forskellige grøntkasser har forskellige fordele og ulemper og for at gøre det nemmere for dig at bestille, får du her en hurtig opsumering:

 • Med Aarstidernes Lille Grøntkasse får du en færdigblandet kasse med økologiske, årstidsbestemte frugter og grøntsager, velegnede til salater og tilberedning.
 • Skagenfoods store og lille grøntkasse byder også på økologiske, årstidsbestemte frugter og grøntsager. Lige som deres Madspildkasse, som måske kan overraske lidt mere.
 • Fra Den Grønne Asparges får du ligeledes en færdigblandet frugt- og grøntkasse, hvor grøntsagerne bør tilberedes inden brug. Denne Grøntkasse skiller sig lidt ud, da den ikke er fuldt ud økologisk, dog stadig årstidsbestemt.
 • Aarstidernes Gnavegrønt er økologiske grøntsager til mellemmåltiderne, som ikke behøver tilberedning.
 • Hos Coop blander du din egen kasse med frugt og grønt. Du kan også tilføje øvrige dagligdagsvarer.

Skulle du have noget kød med din grøntkasse? Så læs vores guide ‘køb kød online‘.

Eller vil du bruge mindre tid på madlavning? Så læs vores guide om måltidskasser 1 person og sunde måltidskasser.

Grøntsagskasser leveret til døren
5 (100%) 4 vote[s]