De bedste friske
fiskekasser til døren

Se de bedste fiskekasser

De 3 Bedste Fiskekasser. Køb fisk online!


Vi tester fiskekasser leveret til døren så du trygt kan køb fisk online.


Måltidskasserne er blevet et fænomen og en fast del af hverdagen hos mange danskere. De fleste leverandører tilbyder et væld af forskellige måltidskasser; veganske, vegetariske, børnevenlige og tidsbesparende. På denne side kan du finde tre leverandørers bedste bud på en fiskekasse og muligheder for at købe fisk online.

Måltidskasser med fisk


Kystfisken - Sundt. Friskt. Nemt.


Friskfanget fisk og skaldyr online, som leveres direkte fra hav til hoveddør. Det opsummerer kort og godt, hvad du får, når du køber fisk hos Kystfisken.

Råvarerne er så friske, at du faktisk PÅ dagen kan få leveret dagens fangst fra Hanstholm. Du er således sikret helt friske fisk og skaldyr ved hver bestilling.

Lige nu kan du endvidere spare hele 25% på din første bestilling hos Kystfisken med rabatkoden FISK25

Kystfisken leverer dig gode, danske spisefisk til døren

Udvalget er varieret, og er præget af sæsonens sortiment. Men du kan altid købe frisk torsk, rødspættefileter, jomfruhummer og laksesider. Du kan bestille både hele fisk og fileterede stykker.

Hver morgen kl. 07.00 opdateres dagens sortiment, og så vælger du blot de fisk, skaldyr eller bløddyr, som du ønsker leveret. Fiskene fileteres og benene fjernes, så fisken er lige til at anvende i madlavning.

Da Kystfiskens sortiment ikke tilbydes som abonnementsordning, vælger du frit indholdet af din bestilling fra gang til gang, og er altså ikke bundet af en fast levering.

Leveringen koster 75 kr. og er gratis ved køb over 750 kr.

Mad til

1-6 personer

Tid i køkkenet

30 min.

Måltider til

1-7 dage

Pris pr. måltid

Fra 65 kr.
(se priser)

Aarstiderne - Til dig som elsker fisk


Aarstidernes måltidskasser er perfekt til dig, der ønsker en sundere kost og inspiration til grønne og økologiske retter. Aarstidernes koncept er bygget op omkring kærligheden til grøntsager og råvarer af god kvalitet og samtidig ønsket om en stabil balance og omtanke for miljøet. På denne måde sikrer Aarstiderne en bæredygtig virksomhed. Udover at Aarstiderne tilbyder måltidskasser, der er veganske eller vegetariske har de også en kasse specifik til dig, der elsker fisk. Klik ind på leverandørens hjemmeside og køb fisk online og få dine fiskekasser til døren med deres leveringsservice.

Frisk fisk leveret til døren fra Aarstiderne indeholder én slags friskfanget fisk fra danske farvande. Deres fiskekasse indeholder mindst 500 gram fisk og passer perfekt til en aftensmad til 3-4 personer. Ud over den klassiske fiskekasse fra Aarstiderne har de som noget nyt også alternativer af fisk på nettet som FrokostFiskeKassen med fire forskellige slags fisk (320 kr.) eller Skalrejer, pil-selv-rejer til sommers måltider (149 kr./249 kr.)

Indholdet af deres frisk fisk til døren afhænger af sæsonen, men kan typisk indeholde:

  • Fladfisk såsom rødspætter, skrubber og skærising
  • Torskefisk såsom kuller, kulmule og vesterhavstorsk
  • Hornfisk, knurhaner og forel (efter sæson)

En fiskekasse fra Aarstiderne er en god løsning til dig, der måske ikke har mulighed for at handle frisk fisk hos den lokale fiskehandler, men stadig ønsker at spise lækre retter med fisk af og til. Ulempen ved denne fiskekasse, sammenlignet med andre leverandører, er at kun fisken følger med. Kassen indeholder ikke andre grøntsager, råvarer eller opskrifter til at tilberede retten. Du skal vælge denne løsning fra Aarstiderne på grund af levering af fisk til private

– eftersom fisken er det eneste, der følger med. Hvis du ønsker en fiskekasse med opskrift, grøntsager og andre ingredienser, skal du kigge med i de næste anmeldelser af køb fisk online.

Mad til

1-5 personer

Tid i køkkenet

15-45 min.

Måltider til

5 dage dage

Pris pr. måltid

41-75 kr.
(se priser)

SkagenFood - De ultimative fiskekasser


Måltidskasser fra Skagenfood indeholder altid alle råvarer og med varierende opskrifter, så du nemt og hurtigt kan tilberede aftensmaden. Skagenfood tilbyder mange forskellige slags måltidskasser og har specielt to kasser med særlig fokus på fisk. SkagenKassen og PescetarKassen. Det er en god løsning til dig, der ønsker frisk fisk leveret til døren.

PescetarKassen er fiskekasser til døren og indeholder måltider med fisk samt én grøn vegetarret. SkagenKassen er god til dig, der ønsker at spise mere fisk i hverdagen. Det er let tilgængelig fisk levering og indeholder frisk fisk både i klassiske og nye, sunde variationer. Ud over måltidskasser med fokus på fisk, har Skagenfood også ”fiskepakker” som en del af deres sortiment. Her kan du mere eller mindre selv sammensætte hvilke typer og udskæringer af fisk du ønsker at få leveret, samt til hvor mange dage og personer.

Fiskekasser til døren fra Skagenfood er ideel til dig, der elsker fisk eller ønsker at eksperimentere med at spise mindre kød. Det er lækre, sunde og klimavenlige løsninger. Modsat de to ovenstående alternativer, kommer fisk levering fra Skagenfood med alle de nødvendige råvarer og altid med lette og lækre opskrifter. Det er en god løsning til familien, der ønsker at købe fisk på nettet – og samtidig spare tid på at handle ind og spare tid på at tilberede maden.

Mad til

1-5 personer

Tid i køkkenet

30 min.

Måltider til

1-4 dage

Pris pr. måltid

Fra 53 kr.
(se priser)

5/5 - (1 stemmer)