Få flere oplysninger om installation af kodestykket fra Google Tag Manager i vejledningen Kom hurtigt i gang.

De bedste friske fiskekasser til døren.

Køb fisk online med den definitive online guide til frisk fisk leveret til døren. 

Vi tester fiskekasser leveret til døren så du trygt kan køb fisk online.

Måltidskasserne er blevet et fænomen og en fast del af hverdagen hos mange danskere. De fleste leverandører tilbyder et væld af forskellige måltidskasser; veganske, vegetariske, børnevenlige og tidsbesparende. På denne side kan du finde tre leverandørers bedste bud på en fiskekasse og muligheder for at køb fisk online.

  Aarstiderne

  Aarstidernes måltidskasser er perfekt til dig, der ønsker slank mad og inspiration til grønne og økologiske retter. Aarstidernes koncept er bygget op omkring kærligheden til grøntsager og råvarer af god kvalitet og samtidig ønsket om en stabil balance og omtanke for miljøet. På denne måde sikrer Aarstiderne en bæredygtig virksomhed. Udover at Aarstiderne tilbyder måltidskasser, der er veganske eller vegetariske har de også en kasse specifik til dig, der elsker fisk. Klik ind på leverandørens hjemmeside og køb fisk online og få dine fiskekasser til døren med deres leveringsservice.

  Frisk fisk leveret til døren fra Aarstiderne indeholder én slags friskfanget fisk fra danske farvande. Deres fiskekasse indeholder mindst 500 gram fisk og passer perfekt til en aftensmad til 3-4 personer. Ud over den klassiske fiskekasse fra Aarstiderne har de som noget nyt også alternativer af fisk på nettet som FrokostFiskeKassen med fire forskellige slags fisk (320 kr.) eller Skalrejer, pil-selv-rejer til sommers måltider (149 kr./249 kr.)

  Indholdet af deres frisk fisk til døren afhænger af sæsonen, men kan typisk indeholde:

   

  • Fladfisk såsom rødspætter, skrubber og skærising
  • Torskefisk såsom kuller, kulmule og vesterhavstorsk
  • Hornfisk, knurhaner og forel (efter sæson)
  køb fisk online
  I Korte Træk
  • Til leverandør
  • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
  • Økologisk Kan tilvælges
  • Vegetar Kan tilvælges
  • Færdiglavet Nej

  En fiskekasse fra Aarstiderne er en god løsning til dig, der måske ikke har mulighed for at handle frisk fisk hos den lokale fiskehandler, men stadig ønsker at spise lækre retter med fisk af og til. Ulempen ved denne fiskekasse, sammenlignet med andre leverandører, er at kun fisken følger med. Kassen indeholder ikke andre grøntsager, råvarer eller opskrifter til at tilberede retten. Du skal vælge denne løsning fra Aarstiderne på grund af levering af fisk til private

  – eftersom fisken er det eneste, der følger med. Hvis du ønsker en fiskekasse med opskrift, grøntsager og andre ingredienser, skal du kigge med i de næste anmeldelser af køb fisk online.

   

  Osuma

  Osuma er en perfekt løsning til dig, der gerne vil have frisk fisk leveret til døren. Osuma er et ”onlinesupermarked”, der samarbejder med Kvickly og Superbrugsen. På Osuma.dk kan du i alle døgnets 24 timer bestille varer online og få dem leveret til din hoveddør – nemt, enkelt og yderst bekvemt. Osuma tilbyder fisk på nettet og kan bedre kendetegnes som et ”onlinesupermarked” end en ”måltidskasse”. Derfor bestemmer du helt selv hvor mange personer, der skal handles ind til, hvor mange dage, og i hvilket prisniveau dine indkøb af fisk levering skal ligge i.

  Osuma tilbyder levering af fisk til private – og mange forskellige slags. Alt fra friske udskæringer, røgvarer, skaldyr og rejer, sild på glas, fiskefrikadeller, fiskepålæg på dåse og tilbehør.

  frisk fisk til døren
  I Korte Træk
  • Til leverandør
  • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.

  Du kan bruge Osuma efter dine behov. Fordelen ved denne måde at køb fisk online er at du har alverdens muligheder – du kan shoppe varerne fra supermarkedet uden at du behøver gå i supermarkedet. Det er perfekt, hvis du står over for et middagsselskab og i dine forberedelser op til ikke har tid til at handle. Her kan du blot klikke ind på Osuma.dk og få dem til at levere dét du skal bruge. Ulempen er ligesom hos Aarstiderne, at det ikke som sådan er en ”måltidskasse”, du køber, men du køber blot hovedingredienserne.

  SkagenFood

  Måltidskasser fra Skagenfood indeholder altid alle råvarer og med varierende opskrifter, så du nemt og hurtigt kan tilberede aftensmaden. Skagenfood tilbyder mange forskellige slags måltidskasser og har specielt to kasser med særlig fokus på fisk. SkagenKassen og PescetarKassen. Det er en god løsning til dig, der ønsker frisk fisk leveret til døren. Desuden tilbyder Skagenfood gratis laks til nye kunder der køb fisk online ved hjælp af dette LINK.

  PescetarKassen er fiskekasser til døren og indeholder måltider med fisk samt én grøn vegetarret. SkagenKassen er god til dig, der ønsker at spise mere fisk i hverdagen. Det er let tilgængelig fisk levering og indeholder frisk fisk både i klassiske og nye, sunde variationer. Ud over måltidskasser med fokus på fisk, har Skagenfood også ”fiskepakker” som en del af deres sortiment. Her kan du mere eller mindre selv sammensætte hvilke typer og udskæringer af fisk du ønsker at få leveret, samt til hvor mange dage og personer.

  fisk på nettet
  I Korte Træk
  • Til leverandør
  • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
  • Økologisk Kan tilvælges
  • Vegetar Kan tilvælges
  • Færdiglavet Nej

  Fiskekasser til døren fra Skagenfood er ideal til dig, der elsker fisk eller ønsker at eksperimentere med at spise mindre kød. Det er lækre, sunde og klimavenlige løsninger. Modsat de to ovenstående alternativer, kommer fisk levering fra Skagenfood med alle de nødvendige råvarer og altid med lette og lækre opskrifter. Det er en god løsning til familien, der ønsker at købe fisk på nettet – og samtidig spare tid på at handle ind og spare tid på at tilberede maden.