Hvem er denne måltidskasse guide til, og hvorfor har jeg skrevet den?

Guiden er skrevet til alle, der som mig, gerne vil udnytte sin tid optimalt i en hektisk hverdag med krævende job, aktivt familieliv og socialt liv. Det voksende udbud af måltidskasser gør det vanskeligt at træffe et valg. Dét kan denne praktiske guide hjælpe dig med ved sin hurtige gennemskuelighed for hvilke måltidskasser, der er sundere end andre.

Billede af måltidskasse anmelder - Bo Eriksen

Hvem er jeg?

Bo Eriksen

Mine venner har spøgt med, at jeg er en “research nørd”. Det tror jeg, at min kone og to børn også er enige i. Hver gang jeg køber noget andet end tøj og mindre ting og sager, plejer jeg at kigge alle leverandører igennem og lægge min information ind i et excelark til sammenligning og opvejning af fordele og ulemper.

Det samme gjorde jeg med måltidskasser, så tænkte min indre web designer, at jeg lige så godt kunne dele det på en fed måde. Og ja det blev starten på SundeMåltidskasser.dk.

Jeg får en kommission, hvis du køber igennem mine links, som dog på ingen måde er nødvendigt. Heller ikke alle leverandører, omtalt på Sundemåltidskasser.dk, foreligger der aftaler med.

Det praktiske du bør overveje

Før du vælger en måltidskasse, bør du overveje de praktiske forhold som følger.

Forberedelsestid?

Er du typen, der elsker at tilbringe lang tid i køkkenet og tilberede en masse selv? Eller har du mange gange brug for at få madlavningen afviklet i løbet af kort tid?

Er der noget du ikke tåler? Måltidskasser glutenfri?

Gluten, laktose, sukker, salt, fisk, skaldyr, frugt, grønt, nødder, krydderier, tilsætnings- og sødestoffer? Der er meget at tage hensyn til, hvis man har en speciel intolerance overfor mad og ingredienser.

Levering af måltidskasser til dit nabolag?

Nogle leverandører har en begrænset dækning. Tjek derfor dit leveringsområde her i vores guide, før du overvejer en måltidskasse som mulighed.

God Support?

Der kan sommetider forekomme rod i leveringen, men en god kundesupport kan være en livslinie. Dén har vi!

Forsøger du at slanke dig?

Sunde Måltidskasser er ikke nødvendigvis lig med en slankekur! Vi har fokus på en afbalanceret kost og sund ernæring – med unødigt madspild! Dog er der god chance for at tabe sig, hvis man holder sig til en eller flere af de testede måltidskasser.

Nu er det din tur…

Nu kunne jeg godt tænke mig at høre fra dig….Hvilken måltidskasse eller leverandør har du tænkt dig at prøve? Er dit mål at spise sundere? Eller måske vil du bare skabe mere tid i din hverdag, og hvad er dine erfaringer.

Del endelig dine tanker ved at skrive en mail til os, og så kan vi tage dine oplevelser med i vores guides. Skriv til os her.