De bedste vegetar måltidskasser i 2020.

Den definitive guide til vegetar måltidskasser. Få den bedste vegetarkasse leveret til døren. (Er du mere til kød, så klik her.)

Her Er Alle De Bedste Vegetarkasser

 • Sundhed 90% 90%
 • Pris 80% 80%
 • Bæredygtighed 90% 90%
 • Tidsbesparelse 90% 90%
måltidsboxen
 • Sundhed 85% 85%
 • Pris 90% 90%
 • Bæredygtighed 70% 70%
 • Tidsbesparelse 100% 100%
Simple Feast - testvinder
 • Sundhed 100% 100%
 • Pris 85% 85%
 • Bæredygtighed 100% 100%
 • Tidsbesparelse 95% 95%

Du er vegetar og vil have nem hurtig mad. Så er en vegetar madkasse svaret.

Når du skal tage beslutningen om at bestille en vegetar måltidskasse, kan der være flere spørgsmål, som dukker op:

 1. Hvilke fordele opnår jeg ved at spise en vegetarisk kost?
  2. 
  Er det svært at få al den nødvendige næring?
  3. 
  Hvad spiser jeg, hvis det ikke må indeholde kød?

I denne vegetar madkasse guide kan du blive lidt klogere på fordelene ved at spise en vegetarisk kost, blandt andet i forhold til Miljø, Sundhed/sygdomme, Velvære og Slankefordele.

Du behøver ikke at være vegetar for at nyde indholdet af en vegetar måltidskasse. Men hvis du allerede er vegetar, kan du sagtens udvide din kulinariske horisont og nyde godt af de mange lette og lækre opskrifter, som disse vegetarkasser indeholder.

Så tag de næste fem minutter til at læse disse vegetar madkasse anmeldelser igennem – og bestil så den, som passer bedst til dig!

Vegetar måltidskasser

100% Vegetar

Simple Feast

Simple Feast byder på en vegetarmåltidskasse med aftensmad til 3 dage om ugen. Retterne er super nemme at tilberede og tager ikke meget længere end 10 min, da retterne i størst muligt omfang er tilberedt på forhånd. Du får altså stor hjælp til den grønne mad, når du modtager Simple Feasts måltidskasser, vegetar eller ej.

Maden er varieret med opskrifter fra hele verden, og der er lagt særlig fokus på, at man som vegetar skal kunne få al den nødvendige næring fra denne kasse.

Men det er ikke kun de lækre opskrifter fra Simple Feast, som gør, at denne kasse er så speciel.

En vegetarisk måltidskasse fra Simple Feast er en måde at tage en holdning til både dit eget, din families og denne planets liv og velfærd. Hvordan?

Personer

Op til 5

Mad på:

0 timer 10 min

Maks dage per uge:

3

Pris pr måltid:

63 kr. (se alle priser)

green feast måltidskasse

Gyros med gedeost, svampe, og aubergine.

Med tzaziki, peberfrugtsalsa og stegt quinoa.
SE MÅLTIDSKASSE

green feast måltidskasser

Stegte svampe i burger boller.

Med hjertesalat, sauce tartare, og stegte rodfrugter med rød pesto.
SE MÅLTIDSKASSE

Dhal


Intens linsegryde med masser af kraft og smag. 
SE MÅLTIDSKASSE

I Korte Træk
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
 • Økologisk Ja
 • Vegetar Ja
 • Vegansk Ja
 • Færdiglavet Delvist
 • Rabatkode INTRO10(anvend her)

Fordele

Fra Simple Feast er man opmærksomme op, at planeten i dette århundrede bliver udpint i form af ubæredygtige, hensynsløse industrier, som bruger mere end de kan give tilbage. og at kød-industrien er een af disse.

Denne vegetar måltidskasse er en måde at skåne miljøet på og samtidigt have fokus på kroppens behov for god og varieret kost.

Du får:

 • 100 % økologiske råvarer
 • Ingen tilsætningsstoffer, antibiotika og konserveringsmidler
 • Kombosterbart og bæredygtigt materiale i emballagen
 • Nøje sammensatte retter skabt med fokus på en komplet vegetardiæt

Sådan kan en vegetarkasse altså blive til en livsstil.

Hos Simple Feast står ”smagen i centrum”, som de selv siger, men det er åbenlyst at fordelene ved denne vegetarkasse er langt flere.

Slank form

Du bliver med Simple Feasts vegetariske måltidskasser slank på en naturlig måde på grund af det høje indhold af kostfibre og sunde, umættede fedtstoffer.

Hvad er lykke?

Simple Feasts madservice er baseret ud fra mange, mange studier angående madens virkning i vores krop og sind. Vidste du, at følelsen af lykke opstår ud fra en kemisk reaktion, som udløses i hjernen? Det er balancen mellem hjernekemikalierne, som definerer, hvordan vi har det.

Når du spiser retterne fra Simple Feasts vegetarkasse, får du automatisk en høj indtagelse af grøntsager, og du kan faktisk mindske risikoen for depression med op til 62%.

Økologi og sæson

Simple feast er opsatte på at bruge så mange grøntsager fra sæsonen som muligt. Fordelen ved at spise sæson-rigtige grøntsager er, at de modnes uden brug af unødvendige kemikalier, og så er de desuden spækkede med både næringsstoffer og smag.

Både indenlandske og udenlandske råvarer er hos simple Feast altid 100 % økologiske.

Er den værd at prøve?

Hele fundamentet for Simple Feast er baseret på begrebet vegetarisme.

Det er rart at handle med en virksomhed, som tager holdning til sig selv i forhold til miljøet, og oven i købet gør det 100 % ved helt at fravælge kød i sine måltidskasser. Retterne er varierede og sunde og fortjener helt sikkert at blive prøvet af, også selvom du ikke er vegetar. Prøv den her.

Simple Feast - testvinder
 • Sundhed 100% 100%
 • Pris 85% 85%
 • Bæredygtighed 100% 100%
 • Tidsbesparelse 95% 95%

Gennemsnit næringsindhold*

410 KJ / 98 kcal
1,3 g
2,4 g
3,2 g
15,4 g
11,3 g
2,7 g
0,18 g
*Taget fra leverandørens tre mest populære måltidskasser. Sådan vurderer vi hvor sunde måltidskasser er.

Folk der har prøvet Simple Feast

»En ekstra bonus er også, at Simple Feast arbejder med økologisk og plantebaseret kost, så vi gør virkelig noget godt for os selv ved at spise deres retter, fremfor de sørgelige retter (og ingredienser) vi desværre selv tyer til, når det skal gå stærkt…«

– Frederikke Egel, blogger.

»Det var lækkert både at få fjernet udfordringen om, hvad aftensmaden nu skulle være, og samtidig at blive udfordret af mulighederne i kassen med ingredienser. Jeg kan sagtens finde på at bestille kassen igen.«

– Thomas Rex, blogger.

»Lækre, velkrydrede, varierede, sunde og mættende måltider. En fryd at være vegetar!«

– Ida Bugge, Trustpilot.

»Der har været rigtig fin smag i alle fire glas, hvoraf kylling korma var min favorit. Fællesnævneren for retterne er, at der er tale om en balanceret smag, som er mild nok til, at også børn fint vil kunne spise med«

– Nadia Mathiasen, Foodfanatic.dk.

Grøn inspiration til middagsbordet

Aarstiderne

Hvis du ønsker med dine måltidskasser slank mad eller bare grøn inspiration til aftensmaden, så er Aarstidernes vegetarkasse (se pris) et rigtigt godt valg.

Med en stor kærlighed til grøntsager og råvarer af god kvalitet, samt ønsket om en naturlig balance i miljøet, udlever Årstiderne drømmen om en bæredygtig virksomhed

Grønne øko-retter

Bag retterne i vegetarkassen finder du kokken Jens Mohr, som i mange år har studeret biodynamisk landbrug, og Sanne Holden Venlov, som er kendt fra Go’Morgen Danmark og desuden har rejst rundt i hele verden og fundet inspiration til grønne retter. Sammen bestemmer de, hvilke retter der hver uge skal pakkes i vegetarkassen. Fokuset er altid på variation, overraskende elementer, brugen af friske grøntsager og et næringsindhold, som vegetarer kan støtte sig op ad uden at skulle tænke på øvrige kosttilskud til aftensmaden.

Der følger i Årstidernes måltidskasser vegetar opskrifter, med vejledninger til tilberedningen af hver ret. Det er hermed en god mulighed for nye vegetarer at lære at lave mad uden kød – og for kødspisere som ønsker at udvide kendskabet til grøn mad.

Personer

op til 4

Mad på:

15 min – 45 min

Maks dage per uge:

4

Pris pr måltid:

44 kr. (se priser)

I Korte Træk
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
 • Økologisk Kan tilvælges
 • Vegetar Ja
 • Vegansk Nej
 • Færdiglavet Nej

Proteiner

Er du bange for ikke at få alle de nødvendige proteiner, hvis du vælger at spise vegetarisk? Hos Årstiderne er der taget højde for at udfylde alle næringsbehov i en kødfri kost.

De fleste fødevarer indeholder proteiner, også grøntsager og især bønner og linser. For eksempel indeholder 100 gram kikærter lige så meget protein som 100 gram oksekød. Soyabønner indeholder flere proteiner end tun, og røde linser overgår kylling.

Det er altså slet ikke umuligt at opnå den anbefalede mængde proteiner om dagen med en plantebaseret kost fra en vegetarisk måltidskasse.

Sund og Slank

Er Årstidens måltidskasser slank mad? Kan du bruge det til vægttab? Svaret er, at vegetarmad generelt set er fattig på mættede fedtstoffer og samtidigt er den rig på kostfibre. Denne kombination gør, at du sagtens kan smide nogle af dine overskydende kilo, når du vælger måltidskasser vegetar udgaven.

Du skal regne med at stå 15-45 minutter i køkkenet for at tilberede vegetarretterne fra årstiderne.

Ekstra råvarer

Du kan vælge at tilføje både ekstra grøntsager, frugt og kolonialvarer til din bestilling fra Årstiderne. Alle varer er naturligvis økologiske.

Bæredygtighed

Igennem hele processen fra jord til bord måler Årstiderne hvor meget CO₂, der bliver udledt. Med disse målinger arbejder de konstant mod at gøre CO₂-udslippet stadigvæk mindre i form af justeringer inden for transporten, emballagen og energiforbruget.

Årstiderne undlader bevidst at transportere udenlandske råvarer med fly, da dette er den mest miljøskadende transportmetode, som findes. I stedet transporteres mange af råvarerne med skib eller de bliver kørt i tog eller lastbil.

Er den værd at prøve?

Emballage

Emballagen er ikke, som hos simple feast, bionedbrydeligt materiale, men der er sparet på plastikken i størst muligt omfang. Desuden tager Årstiderne gerne både flamingo- og trækasser med tilbage, som i første omgang bliver genbrugt til samme formål og dernæst anvendt til isolering og brændselsopvarmning.

Fællesspisning

Som en ekstra bonus ved at bestille din måltidskasse hos Aarstiderne, bliver du inviteret med til fællesspisning på Aarstidernes to gårde samt andre steder i landet. Ved disse fællesspisninger er maden vegetarisk og økologisk. Desuden får du et større indblik i temaerne økologi, bæredygtighed og Årstidernes arbejdsmetoder.

Vurdering

For Aarstiderne er grøntsager en livsstil, og i denne vegetarkasse er hver opskrift en oplevelse.

 • Sundhed 90% 90%
 • Pris 80% 80%
 • Bæredygtighed 90% 90%
 • Tidsbesparelse 90% 90%

Folk der har prøvet Aarstiderne

»Ikke en eneste gang savnede jeg kød og nød faktisk, at måltiderne ikke var bygget op omkring kødprodukter. Jeg var vild med alle retter og har helt vildt svært ved at vælge en favorit«

– Jeanett Drevsfeldt, MissJeanett.dk.

»Synes der var nogle af retterne, der var rigtig spændende. Men desværre synes jeg generelt retterne var kønsløse. Undre mig over, hvor der ikke bliver brugt flere krydderurter. Mange af retterne var med chili og hvidløg. Det bliver man en smule træt af. En lasagne havde kun 3 slags grøntsager, jeg undre mig over, at man i sådanne en ret. Ikke bare giver gas med grøntsager.«

– Annemette, Trustpilot.

Vegetarboxen

Måltidsboxen

MåltidsBoxen laver varieret hverdags-vegetarmad med kokke-detaljer. Retterne er tilberedte med årstidens grøntsager, og der kan bestilles både i single-størrelse og til familier på op til 5 personer.

Hurtig mad

Den største fordel ved at bestille mad fra Måltidsboxen er, at maden allerede er tilberedt. Det betyder, at maden bare skal varmes op, og dette tager mellem 10 og 30 minutter alt efter retten. Fordi maden er færdiglavet, er det selvfølgelig også vigtigt, at retterne bliver spist i den rækkefølge, som er indikeret, og at man altså heller ikke udskyder menuplanen til senere på ugen.

VegetarBoxen

MåltidsBoxen har i alt 3 forskellige måltidsbox-løsninger at vælge imellem, og heraf er den ene vegetarisk.

Med VegetarBoxen kan du vælge 3-4 dage med masser af grøntsager. Denne måltidsbox lægger et stort fokus på smagene, og retterne er derfor også sammensat med sæsonens grøntsager, som giver den bedste oplevelse.

Personer

op til 5

Mad på:

15 min – 45 min

Maks dage per uge:

4

Pris pr måltid:

42 kr. (se priser)

I Korte Træk
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
 • Økologisk Kan tilvælges
 • Vegetar Ja
 • Vegansk Nej
 • Færdiglavet Ja

Vegetariske kødretter

De fleste vegetarer er ikke blevet vegetarer, fordi de ikke kan lide kød, men derimod af en hel masse andre grunde. Derfor er det nok også ret normalt at mindes med nostalgi nogle af de klassiske kødretter fra barndommens kødgryder, såsom pasta med kødsovs eller lasagne bolognaise.

MåltidsBoxen tilbereder rigtig mange af deres vegetarretter med en pendant til de klassiske kødretter. På menulisten kan du derfor også sagtens finde svensk pølseret (med sojapølser), schnitzel, karbonader og selvfølgelig frikadeller i alle mulige vegetariske afskygninger.

Internationalt cuisine

Retterne i løbet af ugens menu kan være sammensat af globale smage, så man aldrig når at synes, at maden er for ensartet. For eksempel kan den ene dags ret være inspireret i de indiske aromaer, den næste dag i græske traditioner og den tredje i det danske landkøkken.

Levering

MåltidsBoxen leverer retterne mellem søndag nat og mandag morgen inden kl. 7. På den måde har stort set alle mulighed for at sætte deres måltidsboxe i køleskabet, inden de tager på arbejde.

Er den værd at prøve?

Emballagen

Når MåltidsBoxene bliver leveret til dig, er de lagt ind i en termopose, som sørger for, at boxene holder den rette temperatur.

Retterne ligger i emballage, som kan tåle at blive sat direkte i ovnen.   

Vurdering

MåltidsBoxen har kun en enkelt vegetarløsning, men det er ærlig talt mere, end hvad andre måltidskasser har.

Konceptet er i hvert fald tidsbesparende, og udover at retterne kun skal opvarmes, er det også praktisk, at emballagen kan sættes direkte i ovnen.

Endelig vurdering: Færdiglavet varieret vegetarmad for en rigtig god pris. Prøv den her.

måltidsboxen
 • Sundhed 75% 75%
 • Pris 90% 90%
 • Bæredygtighed 70% 70%
 • Tidsbesparelse 100% 100%

Måltidskassen fra

COOP

Coops ”Grønne Kasse” er en fuldt ud vegetarisk måltidskasse, hvor alle råvarer er 100 % økologiske. Du kan vælge at modtage den ”Grønne Kasse” 3 eller 4 dage om ugen.

Menuen

Bag opskrifterne i Den Grønne Kasse finder du Irene Pasby. Hun er uddannet kok samt certificeret sportscoach og ernæringskonsulent. Udover at skrive opskrifter til Coops Grønne Kasse driver hun også virksomheden ”Fityourfood”, som tilbyder både træning og kostvejledning for optimisering af et bedre helbred.

Retterne i Den Grønne Kasse er alle vegetariske, men samtidigt er de sammensat således, at de også sagtens kan nydes af flexitarer og kødspisere.

Personer

Op til 4

Mad på:

20 – 45 min

Maks dage per uge:

4

Pris pr måltid:

40 kr. (se alle priser)

I Korte Træk
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
 • Økologisk Kan tilvælges
 • Vegetar Ja
 • Vegansk Nej
 • Færdiglavet Nej

Sundhed

Du finder et varieret indhold i Den Grønne Kasse, som er sammensat af en certificeret ernæringskonsulent. Selvom retterne ikke er decideret slankende, kan du roligt spise fra denne kasse uden risiko for at tage på.

Online supermarked

Med coops relativt nye leveringskoncept kan du vælge at bestille almindelige dagligdagsvarer sammen med købet af din måltidskasse. Al bestilling og tilvalg af varer foregår online, hvor du kan finde et detaljeret overblik over alle varemuligheder.

Emballage

Desværre har Coop endnu ikke taget nogen forbehold for at mindske deres ubæredygtige emballage, som i største omfang består af gennemsigtige plastikposer og køleelementer. Kasser og termokasser tager de gerne med retur ved næste levering.

Levering

I det meste af landet på mandage, tirsdage og søndage alt efter dit lokalområde.

Er den værd at prøve?

Coops leveringskoncept er relativt nyt, og du skal være forberedt på, at der kan opstå logistiske fejl, ligesom mange kunder allerede har oplevet det. I blandt disse fejl er for sen levering og manglende varer i kassen.   

Selve de vegetariske retter er velsmagende og alsidige uden dog at være eksperimenterende. Prøv Måltidskassen her.

 • Sundhed 80% 80%
 • Pris 55% 55%
 • Bæredygtighed 40% 40%
 • Tidsbesparelse 85% 85%

Folk der har prøvet Coop

»Vi har vel fået måltidskasser 4 uger nu……og indtil nu har I svigtet/fejlet groft 2 gange…….ikke nogen videre flot statistik.

Vi har netop valgt måltidskasser i hverdagen, fordi vi er afhængige af den ekstra tid og håndsrækning i hverdagen…….og det skal bare køre…….hver gang.

Forrige gang fik vi ingen grøntsager, og idag overskred I med 2 timer og 40 minutter……..så dagens ret vel nærmest er spildt……hvad bliver det næste??

« – Tina Visgaard Hansen, Facebook.

»Der er alt for meget emballage.« – Hans Harrestrup, Trustpilot.

»Opskrifterne i kassen er lækre og nemme at gå til, varerne er økologiske, friske og lækre.
Det var en fornøjelse at pakke alle de lækre varer ud!

Jeg glæder mig allerede til at skulle smage forårsruller med mild smag af karry og gulerods-salvie deller, som er nogle af retterne der er på menuen i den kommende uge.«

– Maria, Vanløse Blues.dk.

» Der er jo enorme mængder af emballage når man modtager mad fra jer. Det overstiger langt, hvad vi selv ville bruge ved at handle og købe poser, hvilket vi jo netop ikke gør for at tænke på miljøet.«

– Brian Hvilshøj, Facebook.

Nu er det din tur…

Nu kunne jeg godt tænke mig at høre fra dig,..

Hvilken måltidskasse eller leverandør har du tænkt dig at prøve? Er dit mål at spise sundere? Eller måske vil du bare skabe mere tid i din hverdag.

Del endelig dine tanker ved at skrive en kommentar.

1 Kommentar

 1. Camilla

  Ja, jeg får også indtrykket af Simple Feast er den bedste, men tror bestemt ikke Årstiderne er dårlig. Jeg tror jeg prøver begge. Det bliver sjovt! 🙂

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

VEGETAR MÅLTIDSKASSER

BEDSTE VEGETAR MÅLTIDSKASSER FÆRDIGLAVET OG LEVERET TIL DØREN.

VEGETAR måltidskasser

VEGETAR MÅLTIDSKASSER 

SE PRIS

VEGETAR måltidskasse

VIND VEGETARISK MÅLTIDSKASSE

ELLER SE PRISER

Vegetar Måltidskasser: Et godt overblik.

Læs også vores guide om måltidskasser til 1 person.

 

Opsummering:

 • En vegetar måltidskasse indeholder vegetabilske retter.
 • Fødevarekasserne er typisk ovo-lacto-vegetariske, de indeholder æg, ost og mejeriprodukter.
 • Du kan abonnere eller foretage et enkelt køb af måltidskasse.
 • At spise vegetar er sund og god for miljøet.

Hvad er en kosten i vegetar måltidskasser?

En vegetar kost uden kød, som oksekød, svinekød og vildt samt fjerkræ og fisk har vist sig at være meget sundt og giver dig gode sunde resultater som velstående vægttab for at nævne nogle få effekter. Det gør også en stor indsats for miljøet at spise mere vegetarisk. Det kan være svært at få gode nye vaner, og med en måltidskasse er du garanteret en god hjælp undervejs. I din vegetar måltidskasse får du råvarer og færdigretter i form af inspirerende og velforberedte opskrifter. Hvad du skal gøre er at forberede og lave mad på din vegetariske retter. Med din vegetar måltidskasse behøver du ikke at planlægge og kigge efter opskrifter, samt at shoppe for alle råvarer. Det er nemt at få nye gode vaner med din måltidskasse. Derudover leveres den direkte til din dør.

Ovo lacto

Mange af måltidskasserne på listen er ovo-lacto-vegetar, hvilket betyder at der er produkter med animalsk indhold som ost, mælk, æg og andre lactoseprodukter. Der bør være klare instruktioner for hver fødevarekasse kaldet vegetarisk, hvis den indeholder noget animalsk produkt eller faktisk er ovo-lacto-vegetarisk.
Ovo-lacto-vegetarisk mad betyder udelukkelse af kød i form af rødt kød, fugl, fisk og vildt. Men der er andre animalske produkter i en ovo-lacto mat kasse, og der er løb i forskellige former, f.eks. Ost kan det være laktoseprodukter som smør, mælkekrem eller creme fraiche. Der er forskellige grunde til at vælge at spise vegetar, for eksempel handler det om dyrerettigheder, og at du ikke ønsker at støtte kødindustrien. Det kan også være for miljøet eller af religiøse årsager. Interessen for vegetarisk mad er meget stor, og flere og flere vælger på ingen måde at afstå fra kød eller animalske produkter. Udvalget af vegetariske måltidskasser af forskellige former er stort, og det kan være godt at vide, hvilke forskellige sorter af vegetariske måltidskasser.

Vegetar måltidskasse

Det er nu mere almindeligt at spise vegetar måltidskasser, og der er mange, der er nysgerrige efter at prøve udvalget af kød, fisk og fugle i hverdagen. At spise vegetarisk er nyttig, og det er en kost, der er baseret på råmateriale fra plantedyrket, og du gør både dit helbred og miljøet en fordel ved at spise mere grøn. Med færdige vegetariske måltidskasser er det lettere at vælge den grønne mulighed, enten for hele ugen eller som et supplement.

Fordele ved vegetarisk måltidskasse

 • God til dit helbred
 • God for klimaet og miljøet
 • Let at vælge en grøn mulighed
 • Nye smag og ideer til dem, der allerede spiser vegetar
 • Hurtigt kogte middage med friske ingredienser

Sådan virker en vegetarisk måltidskasse

En vegetarisk måltidskasse eller vegokasse med et andet navn indeholder opskrifter og mad til mellem 3-5 middage til 2-4 personer. Med ugentlig levering er næsten hele ugens middage allerede købt og planlagt. Normalt behøver du kun at supplere basisprodukter fra køkkenet, såsom krydderier, mel, smør og olie. Godt at vide er, at det ofte er lidt hurtigere at lave en vegetarisk middag end en “normal” middag, fordi du ikke behøver at håndtere kød, fisk eller fugl.

Vegetar måltidskasser er ikke en vegansk måltidskasse, men opskrifterne indeholder mælkeprodukter som ost, madlavningskrem og keso, som æg (måltidskassen er lacto-ovo-vegetarisk). For en måltidskasse helt uden produkter fra dyreriget, er der en vegansk måltidskasse at vælge imellem. Sortimentet af veganske måltidskasser er lidt mindre, men de er tilgængelige.

Vegetarisk måltidskasse

Læs også om vegansk måltidskasser, sunde måltidskasser, og økologiske måltidskasser.