RetNemt måltidskasser


 • Alt det du bør vide om RetNemt, og hvordan du kan få rabat

  Hvis du godt kan lide nemme måltidskasser, som også er velegnet til børnefamilier og en travl hverdag, så vil du blive vild med RetNemt Måltidskasser.

  Måltidernes pris ligger i den lave ende i forhold til konkurrenterne. Læs vores anmeldelse af RetNemt Måltidskasser på siden her.

  Spar helt op til 539 kr. på de første 2 måltidskasser Prøv RetNemt i dag
 • Prøv RetNemt i dag
  Sund kost
  Pris
  Tidsbesparelse

Om RetNemt Måltidskasser

RetNemt er grundlagt ud fra et koncept om fleksibilitet indenfor madkasser leveret til døren.

Som udgangspunkt tilbyder RetNemt et udvalg af hele 60 valgfrie retter hver uge inden for flere forskellige kategorier. Disse kategorier er bl.a. Familievenlig, Vegetar, Hurtig eller Flexitar.

Særligt tilpasset

RetNemt tilbereder en måltidskasse efter din personlige smag, baseret på dine oplysninger om foretrukne kategorier, uønskede ingredienser og andre eventuelle forbehold. Du lægger dig derfor ikke fast på en bestemt måltidskasse, men kan udskifte retterne uge for uge. Det giver 100% fleksibilitet!

Sund og velsmagende aftensmad på 30 minutter

Når tiden til madlavning er knap, kan det være svært at afvige fra at servere de samme 5-10 retter om og om igen. Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Med en måltidskasse kan du slippe for al besværet med madplaner, planlægning og indkøb og i stedet nyde godt af de mange fordele, der følger med at få aftensmaden leveret til døren.

Alle RetNemts måltider er forberedt med fokus på sund og varieret kost efter kostrådene, og du kan se beregnet næringsværdier på alle deres opskrifter.

I korte træk

 • Til Leverandør
 • Leveringsområde: Hele Danmark
 • Økologisk? Nej
 • Vegetariske retter? Ja
 • Veganske retter? Nej
 • Færdiglavet retter? Nej, men nogle er ovnklar
 • Glutenfri retter? Ja
 • God til vægttab? Ja
 • Bedst egnet til: Par og familier
 • Rabat? Ja, 539 kr. rabat

Måltidskasser fra RetNemt

Billede af RetNemt – Hurtige retter fra RetNemt

RetNemt logo
Fra 39 kr. pr. måltid

RetNemt – Hurtige retter

Fra RetNemt

2 - 6 pers
2 - 5 dage/ugen
min.

Hvis du har brug for ekstra fart i køkkenet på travle dage, kan du tilpasse din basiskasse, så den indeholder flere hurtiglavede retter. Med denne justering behøver du kun at afsætte 15-25 minutter til madlavningen – ideelt til de dage, hvor fritidsaktiviteter fylder kalenderen. Så kan du nyde mere tid til det, du elsker, uden at gå på kompromis med et velsmagende måltid.

Se mere Spar helt op til 539 kr. på de første 2 måltidskasser

Billede af RetNemt – Sunde retter fra RetNemt

RetNemt logo
Fra 39 kr. pr. måltid

RetNemt – Sunde retter

Fra RetNemt

2 - 4 pers
2 - 4 dage/ugen
25 min.

Ønsker du at tage din sundhed et skridt videre end de allerede sunde måltidskasser? Vælg da at forøge antallet af sunde måltider, hvor hver enkelt ret er skabt med fokus på de 10 officielle kostråd. Alle retterne er ernæringsberegnet, så du kan nemt aflæse indholdet af henholdsvis protein, kulhydrater og fedt i retterne. Det gør det nemmere at føre en sundere livsstil.

Se mere Spar helt op til 539 kr. på de første 2 måltidskasser

RetNemt - fordele og ulemper

  • Stort udvalg af retter at vælge mellem
  • Relativ lav kuvertpris
  • Har glutenfri og laktosefri retter
  • Ingen bindingsperiode
  • Opskrifter printet i kassen
  • Ingen veganske retter
Mad til

2-6

Tid i køkkenet

Ca. 30 min

Måltider per uge

2-5

Pris pr. måltid

42-64 kr. (se priser)

Er den værd at prøve?

Hvis du gerne vil inspireres og have varieret måltider, så kan RetNemt kan give dig al det, som du efterspørger i din aftensmad. Der er altid noget for enhver smag på ugemenuen, så du og familien kan prøve en masse forskelligt og få gode smagsoplevelser hver uge. Med hele 60 retter at vælge mellem hver uge, kan du stille alle sultne munde tilfredse, hvad enten det er kræsne børn eller ønske om at spise vegetarmad.

Endelig vurdering: Nemt, flexibelt og varieret, og med et stort udvalg af retter.

Prøv RetNemt i dag

Anmeldelser fra folk der har prøvet RetNemt

»Super fin kvalitet af råvarer. Lækre store stykker fisk, ok kylling og friske sprøde grøntsager. En del af det endda økologisk. Det meste var allerede målt op efter, hvad jeg skulle bruge, så jeg måtte smide meget få råvarer ud. Til gengæld var der mad i overskud.«

Chefredaktør Mette, Alt.dk

»Indrømmet, vi bruger ikke retnemt.dk hver eller hver anden uge, men vi bruger det engang imellem, når der er nogle lækre retter på menuen som frister og som kæresten kunne tænke sig at prøve kræfter med. Og eftersom det ikke er dyrere at købe maden via retnemt.dk fremfor i et supermarked, så er det eneste, vi har tabe en tur i supermarkedet med en masse impulskøb til følge, hvilket jeg er ret sikker på, at vi overlever.«

Anne-Kathrine, Blog: Maden i mit liv

»Maden smagte super godt, og det var rart at spise noget, som vi ikke normalt får. Slikærterne blev som tidligere nævnt først skyllet i kogt vand og derefter koldt. Det gjorde, at de blev lækre sprøde, og det virkede som om at smagen blev mere fremtræden.«

Mie, Madling.dk

»Rasmus var meget imponeret over kvaliteten af maden, det er nogle super lækre råvare man får, og man får en overskuelig opskrift med, der hjælper en hele vejen igennem. Derudover var han vild med, at prøve noget nyt, nogle retter vi nok ellers aldrig havde smagt.«

Amanda, MamaWise

Mere om RetNemt

Råvarer

Næringsværdien er regnet ud i alle retterne og i de fleste tilfælde, lever måltiderne op til Sundhedsstyrelsens kostråd.

Holdbarheden af råvarerne er relativ lang, og du har i hvert fald 5 dage til at tilberede retterne. Du skal regne med en tilberedningstid på 20-40 min.

Varieret og flere vegetariske retter

Udvalget hos RetNemt består af en stor variation af retter med opskrifter fra hele verden, og du har mulighed for at sammensætte en ugemenu med den mængde kød og grøntsager, som du selv ønsker. RetNemt har med tiden fået mange vegetariske retter at vælge mellem, og du kan nu vælge vegetariske retter til hele ugen, ligesom du også kan vælge flexitar måltidskassen hvis du gerne vil veksle mellem vegetarretter og retter med fjerkræ eller fisk.

5/5 - (1 stemmer)