De 4 Bedste færdiglavet måltidskasser


Billigst
Betterfeast logo 1-10 personer 3-5 dage 42 kr. Se mere
25% rabat med rabatkoden: wbfk_25
Meget Populær
Factor logo 1-10 personer 1-7 dage 54 kr. Se mere
Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste 4 kasser
Meget Populær
Skagenfood logo 1-5 personer 1-4 Fra 53 kr. Se mere
Få 25% rabat på de første 3 måltidskasser
Bonzo logo 1-3 personer 1-5 Fra 56 kr. Se mere
Benyt koden: DA20 og få 20% rabat

Vores anmeldelser om færdiglavet måltidskasser og leveret til døren.


Der er mange grunde til at vælge måltidskasser med færdiglavet mad. Vælger du netop denne løsning, for at spare tid på madlavning, kan du på denne side læse om hvilken type af færdiglavede retter, de forskellige måltidskasser tilbyder, hvor lang forberedelsestid de har, og hvad der ellers er af fordele ved at vælge måltidskasser med færdiglavet mad.

Måltidskasser færdiglavet


Betterfeast - Let og færdigtilberedt mad


Betterfeast tilbyder 4 typer måltidskasser med færdigretter, og 5 hvis man tæller suppekassen med.

Konceptet hos Betterfeast er simpelt; de handler ind, laver maden og bringer den ud. Du skal blot opvarme maden, og spise den. Så bliver det ikke lettere. Tidsbesparelsen er helt i top, og hvad enten behovet er nem hverdagsmad til familien, eller måltider med fokus på træning og vægttab, så har Sundtakeaway en måltidskasse.

Billigst i klassen

Selv uden introrabat på 25%, som du kan få på din første måltidskasse, kommer prisen per kuvert helt ned på 42 kr., hvilket er en billig pris.

Vi har prøvet flere forskellige måltidskasser, men er blevet ret glade for Betterfeast. Vi har ikke den store tid til indkøb, madlavning og opvasken bagefter. Efter en lang dag på arbejde og i skole, er det skønt at kunne slappe mere af, uden at have stress over madlavningen.

Mad til

1-10 personer

Tid i køkkenet

5 min.

Måltider til

3-5 dage dage

Pris pr. måltid

42 kr.
(se priser)

Factor - Sunde måltidskasser med færdigretter


Factor fokuserer på at levere færdigtilberedte måltider, udviklet af ernæringseksperter og kokke, så du får det mest optimale og velsmagende måltid. Også her står de for alt det praktiske, og du skal egentlig blot sørge for at varme maden, før I er klar til at spise.

Du vælger blot det antal portioner, du ønsker leveret, og derfor har du fuld fleksibilitet i forhold til antal personer i husstanden samt om du ønsker maden til aftensmad og/eller frokost.

God til vægttab og træning

Til gengæld er Factor færdiglavede måltider meget oplagt til brug for vægttab eller træning, da du kan vælge kalorieletter måltider, med fokus på at få optimalt indtag af proteiner og kalorier, som kan hjælpe dig med at komme i form og få implementeret de livsstilændringer, der skal til, for fx at gå ned i vægt.

Maden kommer portionsanrettet, så det er ret nemt at gå til, og du bliver ikke fristet til at spise mere.

Mad til

1-10 personer

Tid i køkkenet

5 min.

Måltider til

1-7 dage dage

Pris pr. måltid

54 kr.
(se priser)

Skagenfood - Måltidskasser med færdigretter


Skagenfood er den mere traditionelle måltidskasseleverandør, som har et hav af forskellige måltidskasser, men som også har 4 måltidskasser med deciderede færdigretter, som blot skal opvarmes.

Færdigretter i Just Heat måltidskasserne

I de 3 varianter, får du lækker økologisk aftensmad med spændende færdigretter, som du blot skal opvarme, samt tilberede tilbehøret. Modsat måltider fra GetFitFood, Bonzo og Sundtakeaway, skal du altså stadig bruge lidt mere tid i køkkenet på at komme helt på plads med måltiderne. Men det er minimalt med tid i køkkenet i Just Heat måltidskasserne, hvor du skal regne med max 15 minutter i alt.

Er du ikke så pjattet med fisk eller vegetarmad, er Skagenfood ikke så oplagt, da 1 af ugens måltider altid vil være enten med fisk eller en grøn vegetarret.

Børnevenlige færdigretter

Kan du godt afsætte lidt tid i køkkenet tilbyder Skagenfood dig måltidskasserne Xtra Nemt, FamilieKassen X-Lyn samt 20 min. BørneKassen, som typisk kræver 20 minutter i køkkenet, men som alle indeholder færdigretter til mindst 2 dage om ugen. De er udarbejdet med fokus på børnevenlige måltider, så der ikke kommer udfordringer med de små rundt om bordet 🙂

Mad til

1-5 personer

Tid i køkkenet

30 min.

Måltider til

1-4 dage

Pris pr. måltid

Fra 53 kr.
(se priser)

Bonzo - Færdiglavet retter


Bonzo har specialiseret sig i færdigretter, hvor du typisk blot skal lave fx ris eller pasta.

Færdigretter i glas

Hvad enten du bestiller måltiderne enkeltvis eller i måltidskasser, får du færdigretten leveret på glas, som blot skal opvarmes, og derudover tilbehøret som skal tilberedes, fx pasta. Fordelen ved Bonzos koncept er, at maden kan holde sig i flere måneder, og derved kan du også bruge Bonzo til at købe nogle retter hjem, du har stående på køl, og først hiver frem på fx dage, hvor der ikke er meget tid til at lave mad.

Veganske færdigretter

Bonzo har også specialiseret sig i grønne veganske retter, som gør det nemmere at leve som veganere, da du kan have det meste mad klar på kun 15 minutter. Alle retterne er italiensk inspireret, og er efter vores mening rigtig lækre!

Mad til

1-3 personer

Tid i køkkenet

15-20 min.

Måltider til

1-5 dage

Pris pr. måltid

Fra 56 kr.
(se priser)

5/5 - (1 stemmer)