Få flere oplysninger om installation af kodestykket fra Google Tag Manager i vejledningen Kom hurtigt i gang.

Måltidskasser færdiglavet – mad til døren.

Den definitive guide til færdiglavet måltidskasser. Få den bedste og hurtigste kasse med færdigretter leveret til døren.

De 4 mest færdiglavet måltidskasser

Sund Takeaway

Forberedelsestid: 5 min.

My Diet Pal logo

Forberedelsestid: 0 min.

Simple Feast - testvinder

Forberedelsestid: 15 min.

Kokkens Hverdagsmad logo

Forberedelsestid: 15 min.

Vores anmeldelser om

færdiglavet måltidskasser og leveret til døren.

Der er mange grunde til at vælge måltidskasser med færdiglavet mad. Vælger du netop denne løsning, for at spare tid på madlavning, kan du på denne side læse om hvilken type af færdiglavede retter, de forskellige måltidskasser tilbyder, hvor lang forberedelsestid de har og hvad der ellers er af fordele ved at vælge måltidskasser med færdiglavet mad.

  Måltidskasser færdiglavet

  100% Vegetar

  Simple Feast

  Simple Feast er én af de måltidskasser, der har taget 100% ansvar i forhold til miljø og bæredygtighed. Udover at retterne i måltidskasserne er 100% vegetariske, kommer måltidskasserne fra Simple Feast også altid i kompostbart og bæredygtigt materiale.

  Måltidskasser fra Simple Feast leverer aftensmad til 3 dage om ugen og den gennemsnitlige forberedelsestid ligger på omkring 10 minutter, da retterne kommer delvist færdiglavede. Retterne er super nemme at lave, og det er en god løsning til dig, der godt kan bruge lidt luft i en travl hverdag. Retterne er vegetariske, veganske og økologiske med omtanke for vores miljø og planetens fremtid.

   

  Personer

  2 til 5

  Mad på:

  0 timer 10 min

  Maks dage per uge:

  3

  Pris:

  545-845 kr. Se Priser

  green feast måltidskasse

  Gyros med gedeost, svampe, og aubergine.

  Med tzaziki, peberfrugtsalsa og stegt quinoa.
  SE MÅLTIDSKASSE

  green feast måltidskasser

  Stegte svampe i burger boller.

  Med hjertesalat, sauce tartare, og stegte rodfrugter med rød pesto.
  SE MÅLTIDSKASSE

  Dhal


  Intens linsegryde med masser af kraft og smag. 
  SE MÅLTIDSKASSE

  I Korte Træk
  • Til leverandør
  • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
  • Økologisk Ja
  • Vegetar Ja
  • Vegansk Ja
  • Færdiglavet Delvist
  • Rabatkode Spar 4 x 15%  (anvend her)

  Simple Feasts måltidskasser er 100% vegetariske, men det betyder ikke at du kun skal spise kold mad. Forskellige gryderetter med linser eller bønner og en masse lækre grøntsager og rodfrugter er en væsentlig del af Simple Feasts måltidskasser. Denne måltidskasse er altså et super godt alternativ til dig, der går op i miljøet og gerne vil spise og leve mere grønt, samtidig med du sparer tid i køkkenet og får mere tid til det der betyder mest for dig – fritid, familie eller socialt liv. måltidskasser færdiglavet.

  Grøn inspiration til middagsbordet

  Kokkenshverdagsmad

  Kokkens hverdagsmad tilbyder, ligesom Simple Feast, delvist færdiglavede, vegetariske retter.

  Med måltidskasser fra Kokkenshverdagsmad får du leveret aftensmad til 4 dage om ugen og du skal regne med en forberedelsestid på 15-45 minutter. Retterne kommer delvist færdiglavede, med vejledning og opskrifter, så det er nemt for nye vegetarer at udforske grøn mad og få alle de nødvendige næringsstoffer – noget mange tror er er umuligt i en kødfri kost.

  Billede af måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad

  Personer

  1 til 5

  Mad på:

  15 min – 45 min

  Maks dage per uge:

  4

  Pris:

  42 kr. pr. måltid

  I Korte Træk
  • Til leverandør
  • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
  • Økologisk Kan tilvælges
  • Vegetar Ja
  • Vegansk Nej
  • Færdiglavet Delvist
  • Rabat? Spar 20%

  Indholdet af måltidskassen er hver uge nøje udvalgt af Kokkens Hverdagsmad’s eksperter, der sætter en stor ære i at tilbyde deres kunder de lækreste råvarer og sæsonens grøntsager af god kvalitet. En Måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad passer perfekt til en familie på fire, der prioriterer deres fritidsinteresser, og hinanden, over at bruge tid i et køkken. Retterne leveres delvist færdiglavet og hele familien kan hjælpes ad med at tilberede aftensmaden – og så på under en time.

  MåltidsBoxen – måltidskasser færdiglavet

  MåltidsBoxen

  Med måltidskasser fra MåltidsBoxen får du leveret færdiglavede retter til 3 eller 4 dage om ugen, som passer til en familie på op til 5 personer. Måltidsboxen har 2 måltidsboxe: HverdagsBozen og SlankeBoxen.

  Hvor måltidskasser fra MåltidsBoxen, sammenlignet med både Simple Feast og Årstiderne, scorer lidt færre point på bæredygtighed, scorer den til gengæld topkarakter når det kommer til tidsbesparelse. MåltidsBoxen går all-in på det færdiglavede tema, og leverer deres retter i emballage, der er klar til at gå i ovnen. På den måde sparer du en masse tid. Eftersom retterne leveres færdiglavede, er det også vigtigt at man følger menuplanen korrekt og spiser retterne i den rækkefølge, det er anvist og ikke udskyder det til senere på ugen.

  Personer

  1 til 5

  Mad på:

  0 min – 10 min

  Maks dage per uge:

  4

  Pris:

  234-1000 kr.

  I Korte Træk
  • Til leverandør
  • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
  • Økologisk Kan tilvælges
  • Vegetar Ja
  • Vegansk Nej
  • Færdiglavet Ja

  Konceptet fra måltidsboxen er enormt tidsbesparende. Udover at retterne kommer færdiglavede, er det også meget praktisk at emballagen kan gå i ovnen. Denne løsning er altså ideel til den gennemsnitlige danske familie, der hellere vil bruge tid sammen, end at bruge tid på at lave mad og vaske op.

  0 kommentarer

  5/5 - (1 vote)