Få flere oplysninger om installation af kodestykket fra Google Tag Manager i vejledningen Kom hurtigt i gang.

Måltidskasser færdiglavet – mad til døren.

Den definitive guide til færdiglavet måltidskasser. Få den bedste og hurtigste kasse leveret til døren.

De 4 mest færdiglavet måltidskasser

måltidsboxen

Forbederelsestid: 5 min.

måltidskasser færdiglavet

Forbederelsestid: 20 min.

Simple Feast logo

Forbederelsestid: 10 min.

Kokkens Hverdagsmad maaltidskasser

Forbederelsestid: 15 min.

Vores anmeldelser om

færdiglavet måltidskasser og leveret til døren.

Der er mange grunde til at vælge måltidskasser. Vælger du netop denne løsning for at spare tid på madlavning, kan du på denne side læse om hvilken type af færdiglavede retter, de forskellige måltidskasser tilbyder, hvor lang forberedelsestid de har og hvad der ellers er af fordele ved at vælge måltidskasser.

  Måltidskasser færdiglavet

  100% Vegetar

  Simple Feast

  Simple Feast er én af de måltidskasser, der har taget 100% ansvar i forhold til miljø og bæredygtighed. Udover at retterne i måltidskasserne er 100% vegetariske, kommer måltidskasserne fra Simple Feast også altid i kompostbart og bæredygtigt materiale.

  Måltidskasser fra Simple Feast leverer aftensmad til 3 dage om ugen og den gennemsnitlige forberedelsestid ligger på omkring 10 minutter, da retterne kommer delvist færdiglavede. Retterne er super nemme at lave, og det er en god løsning til dig, der godt kan bruge lidt luft i en travl hverdag. Retterne er vegetariske, veganske og økologiske med omtanke for vores miljø og planetens fremtid.

   

  Personer

  2 til 5

  Mad på:

  0 timer 10 min

  Maks dage per uge:

  3

  Pris:

  545-845 kr. Se Priser

  green feast måltidskasse

  Gyros med gedeost, svampe, og aubergine.

  Med tzaziki, peberfrugtsalsa og stegt quinoa.
  SE MÅLTIDSKASSE

  green feast måltidskasser

  Stegte svampe i burger boller.

  Med hjertesalat, sauce tartare, og stegte rodfrugter med rød pesto.
  SE MÅLTIDSKASSE

  Dhal


  Intens linsegryde med masser af kraft og smag. 
  SE MÅLTIDSKASSE

  I Korte Træk
  • Til leverandør
  • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
  • Økologisk Ja
  • Vegetar Ja
  • Vegansk Ja
  • Færdiglavet Delvist
  • Rabatkode INTRO10 (anvend her)

  Simple Feasts måltidskasser er 100% vegetariske, men det betyder ikke at du kun skal spise kold mad. Forskellige gryderetter med linser eller bønner og en masse lækre grøntsager og rodfrugter er en væsentlig del af Simple Feasts måltidskasser. Denne måltidskasse er altså et super godt alternativ til dig, der går op i miljøet og gerne vil spise og leve mere grønt, samtidig med du sparer tid i køkkenet og får mere tid til det der betyder mest for dig – fritid, familie eller socialt liv. måltidskasser færdiglavet.

  Grøn inspiration til middagsbordet

  Kokkenshverdagsmad

  Kokkens hverdagsmad tilbyder, ligesom Simple Feast, delvist færdiglavede, vegetariske retter.

  Med måltidskasser fra Kokkenshverdagsmad får du leveret aftensmad til 4 dage om ugen og du skal regne med en forberedelsestid på 15-45 minutter. Retterne kommer delvist færdiglavede, med vejledning og opskrifter, så det er nemt for nye vegetarer at udforske grøn mad og få alle de nødvendige næringsstoffer – noget mange tror er er umuligt i en kødfri kost.

  kokkens hverdagsmad måltidskasser

  Personer

  1 til 5

  Mad på:

  15 min – 45 min

  Maks dage per uge:

  4

  Pris:

  349-819 kr.

  I Korte Træk
  • Til leverandør
  • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
  • Økologisk Kan tilvælges
  • Vegetar Ja
  • Vegansk Nej
  • Færdiglavet Nej

  Indholdet af måltidskassen er hver uge nøje udvalgt af Kokkenshverdagsmads eksperter, der sætter en stor ære i at tilbyde deres kunder de lækreste råvarer og sæsonens grøntsager af god kvalitet. En Måltidskasse fra Kokkenshverdagsmad passer perfekt til en familie på fire, der prioriterer deres fritidsinteresser, og hinanden, over at bruge tid i et køkken. Retterne leveres delvist færdiglavet og hele familien kan hjælpes ad med at tilberede aftensmaden – og så på under en time.

  Vegetarboxen – måltidskasser færdiglavet

  Måltidsboxen

  Med måltidskasser fra måltidsboxen får du leveret færdiglavede retter til 4 dage om ugen, som passer til en familie på op til 5 personer. Måltidsboxen har flere varianter, hvor det er muligt at vælge vegetarisk løsning.

  Hvor måltidskasser fra måltidsboxen, sammenlignet med både Simple Feast og Årstiderne, scorer lidt færre point på bæredygtighed, scorer den til gengæld topkarakter når det kommer til tidsbesparelse. Måltidsboxen går all inn på det færdiglavede tema, og leverer deres retter i emballage, der er klar til at gå i ovnen. På den måde sparer du en masse tid. Eftersom retterne leveres færdiglavede, er det også vigtigt at man følger menuplanen korrekt og spiser retterne i den rækkefølge, det er anvist og ikke udskyder det til senere på ugen.

  Personer

  1 til 5

  Mad på:

  0 min – 10 min

  Maks dage per uge:

  4

  Pris:

  234-1000 kr.

  I Korte Træk
  • Til leverandør
  • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
  • Økologisk Kan tilvælges
  • Vegetar Ja
  • Vegansk Nej
  • Færdiglavet Ja

  Konceptet fra måltidsboxen er enormt tidsbesparende. Udover at retterne kommer færdiglavede, er det også meget praktisk at emballagen kan gå i ovnen. Denne løsning er altså ideel til den gennemsnitlige danske familie, der hellere vil bruge tid sammen, end at bruge tid på at lave mad og vaske op.

  Måltidskassen fra

  Skagen Food

  Skagen Food tilbyder et væld af forskellige, lækre måltidskasser og der er med sikkerhed mindst én der passer perfekt til dig og din families behov. Afhængigt at dit behov kan du vælge at modtage måltidskasser med retter til 1-4 dage om ugen.

  Med i alt 13 forskellige måltidskasser dækker Skagen Food i dag mange danskeres behov når det kommer til hurtig og lækker mad. Du kan finde tidsbesparende måltidskasser, vegetariske måltidskasser, klimavenlige måltidskasser og som noget nyt – sommernyheden, grill kassen. Uanset hvad du væger indeholder måltidskasserne altid de friskeste råvarer og varierede og detaljerede opskrifter, så du er klar til at lave maden. Med måltidskasser fra Skagen Food kan du vælges alt fra friske fiskeretter til vegetariske retter – der altså noget til enhver smag!

  måltidskasse skagenfood

  Personer

  1 til 4

  Mad på:

  20 – 45 min

  Maks dage per uge:

  4

  Pris:

  356-841 kr.

  I Korte Træk
  • Til leverandør
  • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
  • Økologisk Kan tilvælges
  • Vegetar Ja
  • Vegansk Nej
  • Færdiglavet Nej

  Du kan vælge en måltidskasse der udover at passe perfekt til din smag også passer til din hverdags struktur. Skagen Food tilbyder måltidskasser hvor forberedelsestiden når helt ned på blot 20 minutter. Deres ”20 min. Kasse” skal du blot varme retten og koge enten ris, kartofler eller pasta – alle ingredienser medfølger. Denne måltidskasse er perfekt til børnefamilien, der gerne vil spare tid i køkkenet og bruge mere tid sammen. Udover at retten er børnevenlig, er den også 100% økologisk.

  Den mest populære måltidskasse fra Skagen Food, ”favoritkassen”, kommer med inspirerende opskrifter og kommer vidt omkring – kassen varierer mellem fisk, kød og fjerkræ. Kassen indeholder mad til 3 dage, alle råvarer medfølger og er 100% økologiske.

  Denne måltidskasse kan altså tilpasses ethvert behov. Derudover bliver kassen leveret til døren og forberedelsestiden er altid under en time.

  0 kommentarer