Få flere oplysninger om installation af kodestykket fra Google Tag Manager i vejledningen Kom hurtigt i gang.

De bedste veganske måltidskasser i 2022. 

Den definitive guide til veganske måltidskasser. Få hurtig og nem vegansk madkasse leveret til døren.

Her er De Bedste Veganske Måltidskasser

Simple Feast - testvinder
 • Økologi 100% 100%
 • Pris 90% 90%
 • Bæredygtighed 95% 95%
 • Tidsbesparelse 100% 100%
 • Økologi 100% 100%
 • Pris 80% 80%
 • Bæredygtighed 90% 90%
 • Tidsbesparelse 90% 90%

Der er tre rigtig gode veganske måltidskasser. Vi vurderer hvilken er den bedste.

Veganere er tit oversete af det almene madmarked, men det har både Simple Feast, Hololi Foods og Aarstiderne bidt mærke i ved at lave fremragende veganske måltidskasser. Her afslører vi vores vurdering af dem.

Veganske måltidskasser

100% Vegansk madkasse

Simple Feast

Simple Feast er forløbere for vegansk kost, og de er de første leverandører i Danmark, som har en helt kødfri måltidskasseordning.

Lettere hverdag

3 dage om ugen kan du modtage hurtig vegansk mad fra Simple Feast, som oven i købet er økologisk. Konceptet er at gøre din hverdag lettere samtidigt med, at du ikke skærper på indtaget af grøntsager og på den nødvendige næring til din krop.

Overordnet set får du med Simple Feasts veganerkasse:

 • 100 % økologiske råvarer
 • Ingen tilsætningsstoffer, antibiotika og konserveringsmidler
 • Kombosterbart og bæredygtigt materiale i emballagen
 • Nøje sammensatte retter skabt med fokus på en komplet veganerdiæt

Menuen

Hvad kan du forvente fra en 100 % vegansk måltidskasse?

Du får nem vegansk mad i form af færdiglavede retter, som bare skal varmes lidt. Hertil følger som oftest en vegansk salat, som skal vendes i dressing samt andet tilbehør.

I veganerkassen anvendes alle de nødvendige erstatninger for mælkeprodukter fremstillet af soya, cocos, havre og meget andet. Du kan altså stadig få for eksempel ”yoghurt”-dip til de grillede gulerødder og kryddersmør til hvidløgsbrødet.

Retterne er sammensat ud fra en grundlæggende viden om næringskravene til en vegansk kost. Desuden er opskrifterne varierede og inspireret i retter fra hele verden.

Personer

Op til 5

Mad på:

15 min

Maks dage per uge:

3

Pris pr måltid:

57 kr. (se alle priser)

I Korte Træk

Bæredygtig

Igennem hele processen fra jord til måltidskasse er der taget hensyn til bæredygtighed.

Måske lægger du ikke umidddelbart mærke til det, når du modtager din måltidskasse fra Simple Feast. Men hvis du kigger nærmere på indpakningen af retterne, vil du opdage at der slet ikke er anvendt plastik – det ligner bare.

I stedet for plastik anvender Simple Feast et bionedbrydeligt materialet kaldet PLA (Polylactic acid). Det er fremstillet af rester fra produktionen af blandt andet kartofler, majs og sukker. Fordelen ved dette materiale er, at der ikke er anvendt fossile brændstoffer ved fremstillingen i modsætning til almindeligt plastik.

En anden opfindsomhed inden for den bæredygtige side er alternativet til de almindelige køleelementer. I sin veganske måltidskasse anvender Simple Feast en-liters kartoner med frossent postevand. Vandet kan efterfølgende drikkes i optøet tilstand.

 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
 • Økologisk Ja
 • Vegetar Ja
 • Vegansk Ja
 • Færdiglavet Delvist
 • Rabatkode Spar 15% på de 4 første måltidskasser (anvend her)

Fast Feast

Det går virkelig hurtigt med tilberedningen af Simple Feasts veganske måltider, og de slår her alle konkurrenter uden tvivl. På 15 minutter kan du have aftensmaden stående klar på bordet.

For eksempel kan tilberedningen bestå af en vegansk salat, som bare skal  vendes i lidt dressing, og en grøntsagsret, som skal varmes i ovnen. Det er nem vegansk mad.

Vegansk blog

Du kan på Simple Feasts hjemmeside finde en vegetarisk og vegansk blog, som indeholder alle de artikler, du ikke vidste, du manglede at læse om en kødfri livsstil.

Baggrunden for virksomhedens koncept er baseret på mange videnskabelige studier og forsøg. Der er også en hel del personlig erfaring bag, da virksomhedens medejer og grundlægger Jacob Jønck selv er vegetar.

Helbred og grøntsager

Det er i følge Simple Feast et problem, at læger er uinformerede om kostens betydning og potentiale for vores sundhed, for medicinske produkter har som regel negative bivirkninger – mens indtagelsen af planter kun har en positiv virkning for kroppen.

Det er fastslået ved medicinske studier, at fra kødspisere til veganere findes der 75% lavere chance for at udvikle for højt blodtryk, når kødet helt bliver udeladt.

Dette betyder, at hvis du som flexitar benytter dig af Simple Feast og bestiller en vegansk måltidskasse 3 dage om ugen, har du allerede vundet en 23% lavere risiko for forhøjet blodtryk sammenlignet med dem som spiser kød dagligt.

Er den værd at prøve?

Med Simple Feasts vegan måltidskasse får du en meget nem og meget lækker løsning på aftensmaden. At finde vegansk fast food kan godt være besværligt (selvom markedet er i stor udvikling), og det er en luksus at kunne hvile sig tilbage 3 dage om ugen og modtage denne sunde fast-food i form af nem vegansk mad.  

At hele konceptet er baseret på økologi og bæredygtighed er bare et ekstra plus, som støtter op om et vegansk fundament.

Hvis du ikke er veganer, er dette måltidskassen, som vil åbne dine øjne for den grønne verden. Det er ikke nødvendigt at gå ind for en 100 % kødfri livsstil for at kunne nyde disse veganerretter i sine mange varierede udgaver. Prøv Simple Feast her.

Simple Feast - testvinder

Folk der har prøvet Simple Feast

»En ekstra bonus er også, at Simple Feast arbejder med økologisk og plantebaseret kost, så vi gør virkelig noget godt for os selv ved at spise deres retter, fremfor de sørgelige retter (og ingredienser) vi desværre selv tyer til, når det skal gå stærkt…«

– Frederikke Egel, blogger.

»Alle retterne er godt krydrede og fyldige i smagen og jeg vil vove at påstå, at selv en kødelsker ikke ville savne kød. Derudover har det for os været en god måde at få ny inspiration til madlavningen. De dage hvor vi ikke har fået Simple Feast, har vi et par gange kopieret nogle af retterne, fordi de simpelthen smagte så lækkert.«

– Christina Dueholm, blogger.

»Jeg er vild med maden. Vi får veganerkassen og er positivt overraskede over hvor godt vegansk mad kan smage. Vi nyder at have 3 dage med sund og velsmagende mad, som er nemt og hurtigt at forberede«

– Fine Deleuran, Facebook.

»Super lækre retter. Jeg/vi i familien har ikke været gode til at spise masser af grøntsager, så det har været lidt af et sats at beslutte os for at skære ned på kødet og spise grønt i stedet. Og så er det jo fantastisk at modtage lækre og tilberedte retter som lynhurtigt står på bordet.
Og så er jeg vild med den biologisk nedbrydelige emballage.
Kan kun anbefales.«

– Camille Lindegaard, Facebook.

Grøn inspiration til middagsbordet

Aarstiderne

Denne veganske måltidskasse er endnu en af Aarstidernes (se pris) lækre måltidskasser, som er smækfyldt med økologiske råvarer af god kvalitet.

Retter fra bunden

Du får ikke hurtig vegansk mad med denne kasse, men til gengæld er det en alletiders mulighed for at lære nye veganske opskrifter helt fra bunden. Du skal regne med at sætte 30-45 minutter af til tilberedelsen af retterne.

Retterne i veganerkassen er sammensat af kokken Louise Ramgill Kistvad. Opskrifterne er grønne og sprøde, inspireret i opskrifter fra hele verden. Eksempelvis kan retterne bestå af koreanske kartoffelpandekager med vegansk salat og tamaridressing. Eller Katsu curry med brune ris og portobello. Hver uge er retterne forskellige, men altid baserede på årstidens grøntsager og gerne lokale råvarer. Aarstiderne tilbyder også måltidskasser til en person.

Personer

Op til 4

Mad på:

15 min – 45 min

Maks dage per uge:

4

Pris pr måltid:

48 kr.  (se priser)

I Korte Træk
 • Til leverandør
 • Leveringsområde Hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer.
 • Økologisk Kan tilvælges
 • Vegetar Ja
 • Vegansk Nej
 • Færdiglavet Nej
 • Rabatkode 30% rabat (anvend her)

Kost med fokus på sundhed

Hvis du søger mad med fokus på bæredygtighed og sundere kost leveret til døren, er denne veganske måltidskasse det naturlige svar, da veganske råvarer som regel er fattige på mættet fedt og fyldt med kostfibre. Desuden sikrer du dig godt med antioxidanter, når du spiser mange grøntsager, og dit immunforsvar bliver derved styrket.

Bæredygtighed

Aarstiderne har lige siden deres begyndelse i 1999 fokuseret på en økologisk og bæredygtig produktion af grøntsager og andre råvarer. I fremstillingen af deres måltidskasser holder Aarstiderne nøje øje med mængden af CO2, som slipper ud under hver af processerne.

Når råvarerne ikke er lokale, bliver de transporteret fra udlandet ad sø- eller landveje – altså aldrig med flytransport, da det belaster miljøet hårdest.

Er den værd at prøve?

Aarstiderne er allerede i deres andre måltidskasser godt vægtede i brugen af mange og varierede grøntsager. En vegansk måltidskasse fra Aarstiderne tager denne erfaring samt en spandfuld kreativitet, og resultatet er en eksplosion af grøntsagernes naturlige kræfter.

Selvom du ikke får hurtig vegansk mad med denne kasse, så er den en solid støtte for veganere, som oven i købet har mulighed for at lære nye opskrifter til senere brug. For kødspisere vil veganerkassen være en oplevelse og en øjenåbner for grøntsagernes mange former og muligheder. Prøv den her.

Folk der har prøvet Aarstiderne

»Nu har jeg prøvet Den Veganske Måltidskasse et par gange, men jeg kommer selvfølgelig til at eksperimentere med dem, men det er super fint at få andre ting end grøntsager at eksperimenterer med. Jeg bliver virkelig glad at at modtage og spise kasserne, og kombucha’en er så sygt lækker!«

– Ida Hilden, Facebook.

»Super måltidskasser, og dejligt man kan købe kasser til én person. Det gør at jeg nu får lækkert økologisk kød og fisk, som ellers ikke er til at opdrive i butikkerne.«

– Mette Olsen, Trustpilot.

» Jeg kan sagtens finde på at bestille kassen igen… Alle varerne var i rigtig god kvalitet med undtagelse af et enkelt rødløg…«

– Thomas Erex, Kærlighed og Kikærter.

»Hold op, det var lækkert! Da vi fik den indiske ret, tænkte jeg slet ikke over, at aftensmaden var vegansk. Det kunne jeg selv have fundet på at lave uden at have fokus på at være veganer.«

– Jeanett Drevsfeldt, MissJeanett.dk.

Og til slut…

Til slut vil jeg lige opsumere dine to veganske måltidskasse muligheder:

Simple Feast er den hurtige aftensmad. Det er din veganske fast food, som alligevel er afvekslende og nærende i modsætning til den færdiglavede mad, som du kan købe nede på hjørnet.

Aarstiderne er grønne retter helt fra bunden. Hvis du har 30-40 minutter hver aften, er det din mulighed for at tage et kursus i det veganske køkken. Og så er der intet bedre end tilfredsstillelsen af at kunne nyde sine egne mad-kreationer, og Aarstiderne veganer kasse er et rigtig godt bud på gode oplevelser i køkkenet og ved aftensbordet.

Hololi er vegansk aftensmad eller frokost for dig som ønsker færdiglavet veganske måltider. Dog bliver det hurtigt dyrt til en familie, da færdigretter typisk er dyrere end måltidskasserne, som laves til flere personer.

1 Kommentar

 1. Camilla

  Dejligt! Endelig en god guide om veganske måltidskasser. Det gav mig inspirationen for at komme i gang. Jeg tror faktisk jeg prøver begge to. Hvilken har i andre prøvet?

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

VEGANSK MÅLTIDSKASSE

VEGANSK MÅLTIDSKASSE LEVERET TIL DØREN PÅ FYN, I AALBORG, ÅRHUS, OG KØBENHAVN.

vegansk måltidskasse

SIMPLE FEAST: BEDSTE VEGANSKE MÅLTIDSKASSER

veganske måltidskasser

AARSTIDERNE: VIND VEGANSK MÅLTIDSKASSE

økologiske måltidskasser

FAMILIE MÅLTIDSKASSER

Derfor skal du vælge en vegansk måltidskasse.

Når du vælger at spise en vegansk måltidskasse eller en vegetarisk måltidskasse, vælger du at spise helt plantebaseret, og der kan ikke være animalske produkter i fødevaren. I dag er der en bred vifte af substitutter, der er fuldstændig herbaliseret, så madlavning er lige så bred og spændende som enhver anden kost.

Vegansk kost har en bevist stærk og klar virkning på sundheden, både fysisk og mentalt. Folk med en vegansk kost føler sig bedre, må ikke tabe det samme som en person, der spiser kød. Det genererer bedre værdier på mange niveauer for at spise vegansk mad.

Ved at vælge en vegansk måltidskasse kan du allerede spise vegansk inspireret og få nye tips og ideer om mad, og at du, der ønsker at skabe nye gode vaner, letter det med en vegansk madkasse. Den veganske madkasse indeholder ingredienser og opskrifter, så du nemt kan forberede dine veganske retter. Du behøver ikke at planlægge og bytte alle ingredienserne.

Bedste vegansk måltidskasse

Den bedste veganske måltidskasse lige nu på markedet er uafgjort mellem Simple Feast og Aarstiderne der begge har en helt økologisk måltidskasse med fokus på miljøet og gode smag. Du kan også bestille veganske kasser til den mindre husstand – 1 person, der er bedst til mindre husstand. Du kan bestille den organiske veganske boks til 1 eller 2 personer, og den er tilgængelig med 4 middage. Både Aarstiderne og Simple Feast er så store, at de leverer i det meste af landet.

Vegansk glutenfri måltidskasse

En vegansk måltidskasse, der også er glutenfri, er tilgængelig blandt andet ved Simple Feast, som tilbyder et Gluten-frit alternativ. I løbet af årstiderne er der en meget spændende veganskasse, men den indeholder glutenprodukter.

Vegetar måltidskasse til børn

Der er ingen begrænsninger, at børn vil spise en hel vegetarisk kost, men den er varieret og rig på næringsstoffer. Ifølge Levnedsmiddelforvaltningen er det vigtigt, at kosten indeholder følgende for at dække ernæringsbehovene;

 • Legumes, såsom bønner, ærter, linser, tofu eller andre sojaprodukter
 • Hele kornprodukter, for eksempel havregryn, hvedekorn, rugmel, fuldkornsbrød og / eller fuldkornspasta
 • Grøntsager og rodfrugter
 • Frugt og bær
 • Fedtfattige og fedtfattige mejeriprodukter – eller berigede vegetabilske drikkevarer
 • Rasp olie og rapsolie fedtstoffer

Aarstiderne veganske måltidskasser

Aarstiderne har både en vegansk madkasse og en ovo-lacto-vegetarisk kasse egnet til familien 4 og til den mindre en-person husstand. Når du bestiller vegansk madkasse, får du 4 færdigretter uden animalske ingredienser. Hvis du vil prøve at spise en vegansk kost i et stykke tid eller bare vælge at spise veganer i ugen, så kan vi virkelig anbefale at prøve denne måltidskasse. Det kan også være en god inspiration for dem, der allerede er veganer, til at vælge en vegansk madkasse, da vi alle kan have brug for inspiration til de ugentlige måltider, og lad ikke stresset vokse op før madlavning.

Sådan fungerer en vegansk måltidskasse

En vegansk måltidskasse kan købes ved enkeltkøb eller du kan abonnere på det. Du vælger, hvor ofte du vil have din måltidskasser til at komme, hver anden hver tredje eller tre uge. Hvor ofte måltidskassen leveres kan variere fra fødevarekassen til måltidskassen.

Du kan prøve flere forskellige veganske måltidskasser for at se, hvilken passer dig bedst, da de kan være forskellige. Hvis du vil ændre på dit abonnement, skal du kontrollere, hvor meget tid du skal have på forhånd for at foretage ændringerne, normalt ca. 7 dage før næste levering. Du administrerer dit abonnement via “Mine sider” på måltidskassens hjemmeside, hvor du vælger, hvornår din måltidskasse kommer, og hvis du ønsker at skifte mellem forskellige kasser på madkassen. 

Generelt har hjemmeforsendelseskasser ikke nogen bindetid på deres abonnement, men du kan annullere din madkasse, når du ønsker det. Maden leveres hjemme i køleskab, så kølekæden af ​​dine råvarer ikke bliver brudt.

Læs også om sunde måltidskasser.

5/5 - (4 votes)