Her er De Bedste Veganske Måltidskasser


Der er 2 rigtig gode veganske måltidskasser. Vi vurderer hvilken er den bedste.


Veganere er tit oversete af det almene madmarked, men det har både Bonzo og Aarstiderne bidt mærke i ved at lave fremragende veganske måltidskasser. Her afslører vi vores vurdering af dem.

Veganske måltidskasser


Aarstiderne - Grøn inspiration til middagsbordet


Denne veganske måltidskasse er endnu en af Aarstidernes (se pris) lækre måltidskasser, som er smækfyldt med økologiske råvarer af god kvalitet.

Retter fra bunden

Du får ikke hurtig vegansk mad med denne kasse, men til gengæld er det en alletiders mulighed for at lære nye veganske opskrifter helt fra bunden. Du skal regne med at sætte 30-45 minutter af til tilberedelsen af retterne.

Retterne i veganerkassen er sammensat af kokken Louise Ramgill Kistvad. Opskrifterne er grønne og sprøde, inspireret i opskrifter fra hele verden. Eksempelvis kan retterne bestå af koreanske kartoffelpandekager med vegansk salat og tamaridressing. Eller Katsu curry med brune ris og portobello. Hver uge er retterne forskellige, men altid baserede på årstidens grøntsager og gerne lokale råvarer. Aarstiderne tilbyder også måltidskasser til en person.

Kost med fokus på sundhed

Hvis du søger mad med fokus på bæredygtighed og sundere kost leveret til døren, er denne veganske måltidskasse det naturlige svar, da veganske råvarer som regel er fattige på mættet fedt og fyldt med kostfibre. Desuden sikrer du dig godt med antioxidanter, når du spiser mange grøntsager, og dit immunforsvar bliver derved styrket.

Bæredygtighed

Aarstiderne har lige siden deres begyndelse i 1999 fokuseret på en økologisk og bæredygtig produktion af grøntsager og andre råvarer. I fremstillingen af deres måltidskasser holder Aarstiderne nøje øje med mængden af CO2, som slipper ud under hver af processerne.

Når råvarerne ikke er lokale, bliver de transporteret fra udlandet ad sø- eller landveje – altså aldrig med flytransport, da det belaster miljøet hårdest.

Mad til

1-5 personer

Tid i køkkenet

15-45 min.

Måltider til

5 dage dage

Pris pr. måltid

41-75 kr.
(se priser)

Er den værd at prøve?

Aarstiderne er allerede i deres andre måltidskasser godt vægtede i brugen af mange og varierede grøntsager. En vegansk måltidskasse fra Aarstiderne tager denne erfaring samt en spandfuld kreativitet, og resultatet er en eksplosion af grøntsagernes naturlige kræfter.

Selvom du ikke får hurtig vegansk mad med denne kasse, så er den en solid støtte for veganere, som oven i købet har mulighed for at lære nye opskrifter til senere brug. For kødspisere vil veganerkassen være en oplevelse og en øjenåbner for grøntsagernes mange former og muligheder.

Prøv Aarstiderne i dag

I korte træk

 • Til Leverandør
 • Leveringsområde: Hele Danmark
 • Økologisk? Ja
 • Vegetariske retter? Ja
 • Veganske retter? Ja
 • Færdiglavet retter? Nej
 • Glutenfri retter? Ja
 • God til vægttab? Ja
 • Bedst egnet til: Singler, par og børnefamilier
 • Rabat? Ja, 25%

Folk der har prøvet Aarstiderne mener

»Nu har jeg prøvet Den Veganske Måltidskasse et par gange, men jeg kommer selvfølgelig til at eksperimentere med dem, men det er super fint at få andre ting end grøntsager at eksperimenterer med. Jeg bliver virkelig glad at at modtage og spise kasserne, og kombucha’en er så sygt lækker!«

Ida Hilden, Facebook

» Jeg kan sagtens finde på at bestille kassen igen… Alle varerne var i rigtig god kvalitet med undtagelse af et enkelt rødløg…«

Thomas Erex, Kærlighed og Kikærter.

»Super måltidskasser, og dejligt man kan købe kasser til én person. Det gør at jeg nu får lækkert økologisk kød og fisk, som ellers ikke er til at opdrive i butikkerne.«

Mette Olsen, TrustPilot

»Hold op, det var lækkert! Da vi fik den indiske ret, tænkte jeg slet ikke over, at aftensmaden var vegansk. Det kunne jeg selv have fundet på at lave uden at have fokus på at være veganer.«

Jeanett Drevsfeldt, MissJeanett.dk

Bonzo - Veganske og plantebaserede måltidskasser


Hos Bonzo finder du måltider, som færdiglavet, men du kan også vælge en af deres måltidskasser, hvor du kan få måltider til flere af ugens dage. Bonzo har flere måltidskasser med veganske retter, samt en måltidskasse med plantebaseret måltider. Alle retterne er inspireret af det italienske og franske køkken.

Bonzo har gjort det nemt for dig/jer, ved at retterne er henholdsvis frysetørret eller henkogt, hvilket gør maden langtidsholdbar (uden brug af kemikalier), og ikke mindst, lynhurtig at lave når den travle hverdag melder sig på.

Bonzos veganske måltidskasser leveres næsten færdiglavet, lige til at opvarme. Så kan det ikke blive nemmere, og hellere ikke sundere.

Menuen

Måltidskasser passer til 1-2 voksne og 1 børn. Du er derfor nødt til at købe flere måltidskasser, hvis familien er på 4 eller derover og er meget sultne.

Bonzos veganske måltidskasser hedder “Single måltidskasse Vegan”, “Vegansk Familiekasse”, “Vegansk Forrådskasse”, “Børnekasse Vegan”, “Studiekassen Vegan” og “Plantekassen”.

“Plantekassen” indeholder Bonzo’s nye grønne, italiensk-inspirerede plantebaserede retter, som giver dig et nemt og grønt alternativ for dig som gerne vil spise grønt og proteinrigt.

Bonzo – et grønnere valg

Bonzo hylder det hjemmelavede måltid, og det faktum, at vi ikke altid har tid og overskud i hverdagen, til at lave aftensmaden fra bunden.
Derfor får du her håndlavede måltider, hovr det meste er forberedt for dig. Hos Bonzo kan du faktisk både få måltider med kød, og måltider uden kød.
Bonzo tilbyder dig derfor et grønt alternativ, med spændende retter, hvor der er lagt vægt på god smag og masser af grøntsager.
 • Veganske måltider – Mange veganske måltidskasser at vælge blandt
 • Spar tid – Minimal tid i køkkenet skal bruges på madlavningen
 • Lang holdbarhed – maden er frysetørret eller henkogt og kan derfor holde i minimum 6 måneder
 • Gratis levering – Hvis du bestiller for over 295 kr. er levering gratis. Alle måltidskasser koster over 295 kr. og leveres derfor gratis.

Bland selv måltidskasse hos Bonzo

Hvis du selv vil bestemme indholdet af din måltidskasse fra Bonzo, har du også mulighed for at bygge den med dine yndlingsretter. Du kan vælge mellem 27 færdigretter, som blot skal varmes, og du kan supplere med tilbehør som Risotto, basmatiris, orecchiette med pennette og alskens forskellige pastaer med og uden krydderier og olier.

Mad til

1-3 personer

Tid i køkkenet

15-20 min.

Måltider til

1-5 dage

Pris pr. måltid

Fra 56 kr.
(se priser)

Er den værd at prøve?

Bonzo adskiller sig fra de andre veganske måltidskasse leverandører ved at retterne laves på forhånd, således maden kan laves færdig nemt, og kan opbevares med lang holdbarhedstid.

Bonzo bruger kun råvarer fra øverste hylde, som hvis du handlede dem på et torvemarked i Frankrig eller Italien.

Bonzos retter adskiller sig også fra fx Simple Feast og Aarstiderne ved at være inspireret af Middelhavsområdet.

De store fordele ved Bonzo er derfor; tidsbesparelse i køkkenet, måltider der kan opbevares længe og som familien typisk kan lide.

Derudover, er det også en fordel, at du får gratis levering af dine måltidskasser, samt at den praktiske håndtering af maden er nemmere, da måltiderne kommer på glas og tilbehøret kan opbevares uden køl.

Prøv Bonzo i dag

I korte træk

 • Til Leverandør
 • Leveringsområde: Hele Danmark
 • Økologisk? Delvist
 • Vegetariske retter? Nej
 • Veganske retter? Ja, med Familie og Single Vegan
 • Færdiglavet retter? Ja
 • Glutenfri retter? Ja
 • God til vægttab? Ja, med KETO kassen
 • Bedst egnet til: Travle mennesker, og singler
 • Rabat? 20% med rabatkode DA20

Og til slut…

Til slut vil jeg lige opsummere dine to veganske måltidskasse muligheder:

Bonzo er den hurtige aftensmad. Det er din veganske fast food, som alligevel er afvekslende og nærende i modsætning til den færdiglavede mad, som du kan købe nede på hjørnet.

Aarstiderne er grønne retter helt fra bunden. Hvis du har 30-40 minutter hver aften, er det din mulighed for at tage et kursus i det veganske køkken. Og så er der intet bedre end tilfredsstillelsen af at kunne nyde sine egne mad-kreationer, og Aarstiderne veganer kasse er et rigtig godt bud på gode oplevelser i køkkenet og ved aftensbordet.

5/5 - (1 stemmer)