Vi tester måltidskasser med fokus på
sund mad leveret til døren

Læs vores guide

3 populære leverandører af sund mad til døren


Meget Populær
Aarstiderne logo 1-5 personer 5 dage 41-75 kr. Bestil Nu
Spar 25 % på første måltidskasse
Populær
Get Fit Food logo 1-10 personer 1-7 dage 68 kr. Bestil Nu
Vælg 1-4 uger og spar 8 kr. pr. måltid

Vælg den bedste sunde mad med vores guide.


Forsøger du også at opnå en sundere livstil til dig og din familie? En mere kaloriefattig aftensmad kan være godt, men det er vigtigt, at maden også er velsmagende. Nedenfor kan du læse om 4 udbydere af sund kost. Det er langt lettere, end du tror, at holde den slanke linje med måltidskasser.

Sund Takeaway - Slankemad til døren


Hos Sundtakeaway kan du få slankemad til døren, hvor alle dagens måltider bliver serveret for dig. Som navnet angiver, er retterne fra Sundtakeaway allerede tilberedt, og det eneste du skal tænke på er eventuelt at varme aftensmaden op.

Komplet og tilberedt menu

I slankepakken får du sund mad leveret til døren i form af både morgenmad, frokost, aftensmad og enkelte mellemmåltider i enten en enkelt uge eller for en måned ad gangen.

4 kernepunkter

De fire kerneprincipper for Sundtakeaways retter er kvalitet, økologi, sundhed og smag.

I stort omfang hænger de 4 punkter sammen, da økologiske råvarer har en tendens til at udvikle mange naturlige antioxidanter og desuden ikke er fyldt med giftige pesticider. Både kvalitet, sundhed og smag gavnes derfor af økologien.

Øvrige take-aways

Du kan også tilføje andre takeaway-pakker til din primære måltidskasse.

Detox juice-pakken giver dig 3 forskellige grøntsags- og frugtjuicer, som med sine ingrediensers naturlige kvaliteter renser og fornyer kroppens celler.

Vegetarkassen fås både som slankevariant med slankeretter eller helt almindelig menu uden kød.

Du kan også bestille en familiepakke fra Sundtakaway, hvor du får sund mad til døren i form af aftensmad til hele familien. Her har du mulighed for at fravælge både fisk og svinekød, hvis det skulle være nødvendigt.

Næringsindhold

For alle Sundtakeaways måltidskasser er ernæringsgrundlaget inspireret i de officielle næringsanbefalinger og kostråd fra sundhedsstyrelsen.

Vurdering: skønt endelig at have mulighed for at købe takeaway uden at skulle bekymre sig for, om der skulle mangle næringsstoffer eller at blive bombarderet med mættede fedtstoffer.

Aarstiderne - Grøn inspiration til middagsbordet


Aarstiderne er de absolutte konger, når det gælder bæredygtighed og kost som bidrager til en sundere livsstil, leveret til døren. Med et udvalg på 19 forskellige måltidskasser, er det nemt at finde den som passer til dig, din familie og jeres behov, også når I ønsker en sundere hverdag.

100% økologi

Alle kasserne består af 100 % økologiske råvarer med masser af grøntsager, men hvis du gerne vil have hjælp til en mere kaloriefattig kost, så kig nærmere på 500KalorierKassen.

500KalorierKassen

Som navnet hentyder, har 500KalorierKassen måltider, som i gennemsnit kun indeholder 500 kalorie pr. person pr. måltid. Valget er rigtig godt for dem som ønsker en kost, der gør det nemmere at holde formen. Kassen er også velegnet til gluten-allergikere.

500KalorieKassen er lavet i samarbejde med en sundhedskonsulent, som hver uge beregner næringsindholdet, og retterne er udviklet med et minimum af kalorier.

Vurdering: Det er lækkert at kunne få sundere mad leveret til døren med et overraskende og varieret indhold.

Mad til

1-5 personer

Tid i køkkenet

15-45 min.

Måltider til

5 dage dage

Pris pr. måltid

41-75 kr.
(se priser)

Get Fit Food - Sunde færdigretter til træning og vægttab


Getfitfood tilbyder måltidskasser med færdiglavede retter, skræddersyet til dit kaloriebehov. Det er en effektiv løsning, til at holde styr på din ernæring, og fremme en sund livsstil.

Vælg selv antallet af måltider, du ønsker leveret hver uge, hvilket gør Getfitfood ideelt for enkeltpersoner, små eller store familier.

Tilgængelig for lige så mange personer i husstanden, som skal have færdigretter. Priserne starter fra 71 kr. pr. måltid. Ved at abonnere på flere ugers levering, kan du spare følgende:

  • 3 kr. pr. måltid for 2 ugers levering
  • 6 kr. pr. måltid for 3 ugers levering og
  • 10 kr. pr. måltid for 4 ugers levering

Get Fit Foods måltider er næringsrige, klar-til-at-spise færdigretter, hvor alt er forberedt for dig – du skal blot opvarme maden, og så er den klar til servering!

Er du nysgerrig efter at prøve GetFitFood? Overvej en prøvepakke, som inkluderer 4 af deres mest populære måltider. For eksempel, Prøvepakke 2 tilbydes til 279 kr., inklusiv gratis levering. Tjek Get Fit Foods prøvepakker ud.

Mad til

1-10 personer

Tid i køkkenet

5 min.

Måltider til

1-7 dage dage

Pris pr. måltid

68 kr.
(se priser)

5/5 - (1 stemmer)