Firmafrugt. Vi tester
levering af økologisk frugt

Se de bedste frugtkasser

Vurdering af populære økologisk firmafrugt kasser


Firmafrugt anmeldelse


Nogle gange er det bare nemmere at få spist frugt i hverdagen, hvis vi får det sendt direkte til døren og ikke skal ud at købe ind. For et firma, som har mange andre opgaver, end at udvælge frugt til sine medarbejdere, kan det være en stor fordel at bestille en allerede færdigblandet kasse.

Her følger 3 madtjenester, som leverer frugtkasser til både private og firmaer.

Aarstiderne - Frugtkasser


Aarstiderne er måske Danmarks bedst kendte måltidskasse-leverandør. De har deres egen frugt- og grøntsagsavl og leverer altid 100 % økologiske råvarer.

Udover måltidskasser, tilbyder Aarstiderne også frugtlevering. Hvis du leder efter økologisk firmafrugt eller frugt- og grøntsagssnacks til familien, så er Aarstiderne  en rigtig god mulighed.

Bestil 2 kg af din yndlingsfrugt

Hvis du bestiller frugtposerne, får du leveret en enkelt type frugt, som du måske lige står og mangler. Frugtposerne kan indeholde enten 2 kg æbler, pærer, bananer eller appelsiner. Især til børnefamilier som bare skal have bananer i huset, eller hvis der er planer om at bage en æblekage, er frugtposerne ret geniale.

Bliv overrasket og prøv noget nyt

Økologisk firmafrugt skal helst have lidt blandet at vælge imellem. Det er sjovere, at prøve nogle frugter, man ikke kendte i forvejen end hver dag at spise æbler på arbejdet.

Aarstiderne har 14 forskellige frugtkasser at vælge imellem.

FrugtKassen og Avlernes FrugtKasse

Prøv for eksempel ”FrugtKassen”, som indeholder mange forskellige stykker frugt, som er lige til at spise med hånden. Frugtkassen fås i almindelig (4 kg) og stor (ca. 5,5 kg.), og for begge gælder det, at det ikke er nødvendigt at finde kniven frem for at spise frugten. Avlernes FrugtKasse er også en godt bud, og her får du sæsonens bedste frugter fra Sydeuropa, men her skal du have kniven frem fra skuffen fra tid til anden.

Lige netop derfor er FrugtKasserne fra Aarstiderne måske de mest praktiske, hvis de skal bruges til firmafrugt.

Eksotisk frugt

Det kan være opmuntrende med lidt eksotiske frugter til at bryde de velkendte danske klassikere.

Den Eksotiske FrugtKasse indeholder altid 4-5 slags frugt, som ikke er hverdagsfrugt. Det kan være mango, ananas, passionsfrugt, kokos eller andre, som er ukendte for mange danskere.

Firmafrugt København og resten af landet

Aarstiderne leverer til hele Danmark inklusiv brofaste øer.

Værd at prøve

Aarstiderne sørger som altid for, at udvalget er bredt og varieret, også når det gælder frugtlevering.

På hjemmesiden får man fuldt udsyn over de næste 3 ugers frugtkasse-indhold, og det må da siges at være god service.

Endelig vurdering: Økologiske frugt-godter for enhver smag.

Skagenfood - Frugt & Grønt


Skagenfood er en virksomhed, som lægger stort fokus på bæredygtighed i form af miljøhensyn og økologi. Selvom fiskeindustrien fylder en stor plads i deres hjerte, tilbyder Skagenfood også økologiske frugt- og grøntkasser, spækket med lækre frugt og grøntvarer fra Danmark og Sydeuropa.

Skagenfoods Frugtkasse indeholder 6-7 forskellige friske økologiske frugter, fra både ind- og udland, som fx æbler, appelsiner, ananas, mango m.v. Du får 2,5 kg. frugt, og er ideelt til en mindre arbejdsplads som ugelevering.

Frugt og Snack Kasserne

Af andre ideelle frugtkasser til firmalevering, finder du Frugt & Snack Kassen, som fås i en almindelig variant på ca. 1,5 kg. og i en XL variant på ca. 2,5 kg. Her får I lækre frugt og grønt, som kan bruges som mellemmåltider, da de nemt snackes direkte fra kassen.

Brugt Skagenfoods frugtkasser til at hjælpe medarbejderne med at opnå de anbefalede mængder af frugt og grønt, på en nem måde. Skagenfoods frugtkasser kan bestilles på abonnementsordning med levering lige til døren.

5/5 - (1 stemmer)